Volg ons:

Wat zijn uw vakantiewensen?

Zoekt u een bepaalde bestemming, type reis of accommodatie? Zoekt u iets anders en wilt u graag ideeën en gerichte voorstellen ontvangen?

 

Plaats GRATIS uw vakantiewens op MakeMyHoliday.nl en de reisexperts gaan voor u op zoek! Geef al uw wensen door en vind de vakantie die u zoekt!

 

Speciale wensen/bijzonderheden

Speciale wensen in het algemeen en ten aanzien van accommodatie en vervoer, kunt u doorgeven op de volgende pagina. Deze informatie zal wel voor de reisexperts zichtbaar zijn, maar is niet openbaar op de website.

 

Aan het eind wordt alle informatie samengevat en kunt u indien nodig uw wensen aanpassen.

 

Geef zo uitgebreid mogelijk aan wat uw wensen en voorkeuren zijn. Hiermee helpt u de reisexperts om een zo volledig en passend mogelijk voorstel voor u te kunnen uitbrengen!

 

 De reisexperts zijn aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, VvKR, GGTO en/of STO.

 

Omschrijving vakantiewens

 
 

 

 

 
  Alleenreiziger
  Eenouder gezin
  Gezin met jonge kinderen t/m 11 jaar
  Gezin met oudere kinderen 12 t/m 17 jaar
  Groep (familie, vrienden)
  Jongeren
  Reizigers met een beperking
  Senioren
  Singles
  Stellen (partners, vrienden)
  Zakenreiziger
 
Quotes
Linda: "Wij zijn erg tevreden over Mascha. Ze reageerde snel toen wij onze wens geplaatst hadden. Ideaal dat iemand het voorwerk voor je doet en jezelf alleen maar uit een paar accommodaties hoeft te kiezen en dat de boekingen ook geregeld worden. Zeker voor herhaling vatbaar!"
SunnyAnne: "Marco was een super reisexpert, alles was tot in de puntjes geregeld en hij stond zelfs tijdens de vakantie voor ons klaar! Reageert snel op email, vriendelijk en regelde een fantastische reis voor ons!"