Volg ons:

Voor elke type reis of vakantie

Vakantie idee 2014 2015 2016 MakeMyHoliday.nl

Bent u op zoek naar een actieve, avontuurlijke of juist meer een relaxte vakantie? Een natuur- ,cultuur- of culinaire reis? Voor een korte break of een langere periode? Met eigen vervoer of liever iets huren? Wat u ook wilt doen, voor al uw wensen kunt u bij MakeMyHoliday.nl terecht!

 

Zoek in het aanbod of plaats uw wens

 

Klik hieronder op het thema van uw keuze en vindt een selectie van voorbeeldreizen en vakanties en aanbieders. Elke maand komen er nieuwe reizen en vakanties bij. 

 

Staat uw bestemming of type vakantie er nog niet bij, zoekt u iets anders en/of heeft u bepaalde wensen? Plaats dan eenvoudig UW VAKANTIEWENS en ontvang ideeën en gerichte voorstellen van onze reisexperts!

 

WAT WILT U DOEN?

 
 

- Actieve vakantie algemeen

Autorondreizen

Camperreizen

Citytrips | Stedenreizen

Cultuurreizen

Expeditiecruise

Fietsvakanties/-tochten

Fly-drive

 

Golfvakanties

Huwelijksreis

- Kampeervakantie met kinderen

Natuurreizen

Outdoor / Duiken / Surfen

- Reizen met een lichamelijke beperking

Safarireizen

 

Vakantiehuizen

Verre (rond)reizen

- Verre (rond)reizen met kinderen

Wandelvakanties

Winterreizen | Sneeuwsafari

Wintersportvakanties

Zeilvakanties

 

 
 

 

Quotes
Linda: "Wij zijn erg tevreden over Mascha. Ze reageerde snel toen wij onze wens geplaatst hadden. Ideaal dat iemand het voorwerk voor je doet en jezelf alleen maar uit een paar accommodaties hoeft te kiezen en dat de boekingen ook geregeld worden. Zeker voor herhaling vatbaar!"
SunnyAnne: "Marco was een super reisexpert, alles was tot in de puntjes geregeld en hij stond zelfs tijdens de vakantie voor ons klaar! Reageert snel op email, vriendelijk en regelde een fantastische reis voor ons!"
Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief