Volg ons:

Quotes

Linda: 

"Wij zijn erg tevreden over Mascha. Ze reageerde snel toen wij onze wens geplaatst hadden. Ideaal dat iemand het voorwerk voor je doet en jezelf alleen maar uit een paar accommodaties hoeft te kiezen en dat de boekingen ook geregeld worden. Zeker voor herhaling vatbaar!"

 
SunnyAnne: 

"Marco was een super reisexpert, alles was tot in de puntjes geregeld en hij stond zelfs tijdens de vakantie voor ons klaar! Reageert snel op email, vriendelijk en regelde een fantastische reis voor ons!"

 
Jessheim: 

"Het is een zeer leuke relaxte vakantie geweest, al onze verwachtingen die we hadden kwamen uit en zelfs meer!!!!!!!!!!"

 
Anne: 

"Veel en goed contact over de reis kunnen hebben, wensen werden zeer goed meegenomen en ook prijs technisch werd er meegedacht, ik ben benieuwd naar de reis!!!!"

 
Mirjam: 

"Reisexpert had onmiddellijk door wat onze wensen waren en we waren er snel uit. Nu de vakantie nog echt beleven!! Bedankt voor jullie bemiddeling en zal jullie organisatie doorgeven aan vrienden!"

 
Hamba Kahle Natuurreizen: 

"MakeMyHoliday.nl biedt een routekaart naar de mooiste vakanties op de meest unieke locaties, waar ook ter wereld. Vertel de reisexpert waar u naar toe wilt, wat u wilt zien en hoe u er zou willen verblijven. Waar u bij staat, wordt met al deze ingrediënten uw reis gemaakt!"

 
Rob: 

"We hebben een heerlijke vakantie gehad waar alles top was geregeld. Alles klopte gewoon wat betreft accomodaties, transport etc. Ook het programma sloot helemaal aan bij onze wensen. Van steden, tot platteland en van bergen tot strand. Het gaf ons een mooi beeld van Indonesie. Ook de balans van dingen doen en lekker relaxen was uitstekend. Mede dankzij DimSum is deze reis een prachtige belevenis geworden en hebben we hier mooie herinneringen aan over gehouden"

 
Sander: 

"Zoekproces met Reis-idee was één groot avontuur. Ik denk dat we een hele spannende reis hebben geboekt. Het wordt voor mijn puberkinderen een hele leuke ervaring met Interrail. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat we in hartje Rome terecht komen op loopafstand van het centrum. Het was een prettig, open en eerlijke samenwerking met Reis-idee!" Over MakeMyHoliday.nl "Het is heel prettig en ook spannend om je vraag te kunnen neerleggen en afwachten wat er uit komt. Je krijgt echt een maatwerkvakantie wat dus bij je past en wat je wil!"

 
Dimsum Reizen: 

"Goed idee zo’n platform! De klant krijgt meerdere vergelijkbare offertes op een presenteerblaadje. En wij als aanbieder kunnen ook gericht kiezen: wij reageren op die aanvraag waarvan wij denken dat de kans groot is dat we een match zijn!"

 
Iris: 

"Betty Derks heeft voor ons een gevarieerde rondreis door Kroatie samengesteld. Haar eerste voorstel maakte ons al enthousiast. Deze reis hebben we samen zo aangescherpt tot het helemaal matchte met onze wensen. Betty dacht goed mee en reageerde snel, prettig en oplossingsgericht op onze berichten. Hopelijk wordt onze vakantie in Kroatie net zo succesvol!"

 
Maritza: 

"De bemiddeling heb ik als zeer positief ervaren. Betty Derks wist mijn wensen goed te vertalen. Wat ik als aller-prettigste heb ervaren is het feit dat ik ook de ruimte kreeg om zelf een en ander te regelen!"

 
Rob: 

"MakeMyHoliday maakt het je zo gemakkelijk met het organiseren van een reis. Had er al veel eerder moeten zijn. Top geregeld!"

 
Marco: 

"Prima afhandeling van onze vraag. We gaan heerlijk naar New York en Las Vegas!"

 
Marcel: 

“ik ben zeer tevreden over het proces en de respons. De site en het initiatief is een aanrader”

 
Linda: 

"Fijn dat ik met mijn reiswens nu op één site terecht kan!"