Volg ons:

De Siciliaanse Mario en de Nederlandse Marian laten je het beste van Sicilië zien! Zij bieden met hun fantastische bedrijf Tururi Tours unieke rondreizen naar Sicilië aan, waarbij ze het efficiënte Nederlandse organisatietalent combineren met de warme Siciliaanse cultuur.

 

“Onze gasten willen het eiland echt leren kennen, contact met de bevolking, dingen doen die je zelf niet zo snel zou regelen”,  aldus Mario. Hij noemt het voorbeeld van overnachten in unieke dorpjes, bovenop de berg die je niet in de grote reisgidsen tegenkomt. Mee met de herders de omgeving verkennen, zelf Ricotta maken. Wij bieden je het authentieke Sicilië in al haar geuren, kleuren, smaken en unieke landschappen. Stuk voor stuk unieke ervaringen die niet door de grote reisbureaus worden aangeboden”.

 

Tururi Tours reisorganisatie SiciliŽ auto rondreis fly drive vakantie idee

 

Kleinschalige, bijzondere accommodaties

Mario: “Ik werk niet met grote hotels. Daar gaan de mensen op in de massa. Ik zoek kleinschalige bijzondere accommodaties die van een rondreis iets speciaals maken, want voor de meeste gasten maken we een reis op maat”. De accommodaties zijn met zorg en aandacht geselecteerd, waarbij de nadruk ligt op agriturismo's, bed & breakfasts en kleinschalige familiehotels waar de hartelijke ontvangst en het persoonlijke contact bijdragen aan een heerlijke vakantie.

 

Tururi Tours reisorganisatie SiciliŽ auto rondreis fly drive vakantie idee


Verschillende type reizen

Tururi Tours biedt verschillende typen reizen aan op Sicilië: individuele fly&drive-rondreizen, groepsreizen, zeiltochten, fietstochten en trekkingstochten door de natuur. Ze gaan hierbij uit van de échte reiziger die op zoek is naar een authentieke en complete ervaring. Daarom hebben ze vol overtuiging voor de rondreis-formule gekozen. Hierbij is respect voor de natuur, cultuur en sociale samenhang van cruciaal belang, met het oog op het behoud van dit unieke eiland voor toekomstige generaties. Duurzaam genieten dus!

 

Mario en Marian gaan altijd op zoek naar onbekende plekjes en bijzondere mensen die de ervaring voor hun gasten zo uniek mogelijk kunnen maken. “Onze formule stelt de mensen in staat Sicilië te ervaren zoals het echt is en niet zoals men misschien denkt dat de toeristen het zouden willen zien. Als we dat bereiken, is onze misse geslaagd!”

 

Tururi Tours reisorganisatie SiciliŽ auto rondreis fly drive vakantie idee

 

Geef je wensen door en wij gaan voor je op zoek

Heb je geen tijd, of gewoon geen zin, je te verdiepen in de voorbereidingen van je vakantie en ben je op zoek naar een zorgeloze reis op Sicilië? Dan zit je bij Tururi Tours helemaal goed. Geef al je wensen door en zij maken een reis voor je om nooit meer te vergeten!

 

OpSiciliëCard

Alle gasten ontvangen GRATIS ook de OpSiciliëCard. Een heel handige digitale reisgids, waarmee je gemakkelijk naar alle bezienswaardigheden op Sicilië kunt navigeren en je op dagelijkse kosten als restaurants en excursies ook nog een aardige korting krijgt.

 

Zelf beleven hoe het échte Sicilië is? Klik rechts voor meer informatie op onze website of neem contact op via info@tururi.org.

 

Tururi Tours reisorganisatie SiciliŽ Sardinie vakantie idee fly drive auto rondreis

 

Bron: Tururi Tours | Ciao Tutti | Il Giornale