Volg ons:

Eindelijk is het zover, lang naar uit gekeken. De koffers zijn gepakt en de auto staat klaar voor vertrek. Onze eerste stop is hotel Alter Speicher in Wismar. Bij onze reispapieren hebben wij de Rebel Travel route master ontvangen. Deze hebben we al doorgelezen. Wat een leuke routes staan hier in. Duidelijk beschreven en voorzien van toertjes naar plekjes die je anders niet zou zien. De vakantiepret wordt hierdoor nog groter!


Wanneer we bij hotel Alter Speicher in Wismar arriveren zijn we toch wel wat verreist. Onze kamer is gereed dus tijd voor ontspanning.

 

Rebel Travel reisorganisatie autorondreis Duitsland MakeMyHoliday.nl hotel

 

Het weer doet goed zijn best. Een heerlijk zonnetje maakt dat we toch nog even een wandeling door Wismar maken. Via de Rebel Travel route master worden we er op geattendeerd dat er via de VVV in Wismar stadswandelingen worden georganiseerd. Omdat je dan toch net even dat beetje meer informatie ontvangt kiezen we hiervoor. We wandelen langs karakteristieke vakwerkhuisjes, door gezellige straatjes en langs leuke winkeltjes.
 

Rebel Travel reisorganisatie autorondreis Duitsland MakeMyHoliday.nl hotel


In de toeristische haven van Wismar genieten we van een welverdiend wijntje. Wat een goed begin van onze autorondreis! En dan te weten dat dit pas onze eerste vakantiedag is. Heerlijk! Morgen gaan we de toer naar de Mecklenburgse meren maken. Als we terugkijken op deze tour heeft een bezoek aan Burcht Schlitz met haar kasteeltuin grote indruk gemaakt. Prachtige grotten en meertjes namen ons mee terug in de tijd. Deze dag was zo om. Omdat wij bij het reserveren van deze reis gekozen hebben voor het halfpension arrangement konden we avonds in het hotel zo aanschuiven aan een verzorgd diner! Genietend van een perfecte vakantiedag rijden we morgen op ons gemak naar onze tweede stop namelijk Parkhotel Rügen in Bergen.
 

Rebel Travel reisorganisatie autorondreis Duitsland MakeMyHoliday.nl hotel


Omdat wij geen zin hadden om de snelweg te pakken hebben we besloten binnendoor te rijden. Ruraal naar Rügen. Zeker een tip! Misschien wel wat langer onderweg maar wat hebben we een hoop moois gezien. Aangekomen bij Park hotel Rügen zijn we zeer verrast met onze prachtige luxe kamer.

 

Rebel Travel reisorganisatie autorondreis Duitsland MakeMyHoliday.nl hotel Rugen

 

Vanuit het hotel loop je zo naar het centrum van Bergen. Op aanraden van de receptie hebben we fietsen gehuurd en een prachtige rit op de fiets gemaakt. Aan het eind van de dag neer geploft op een terras. Wat een zaligheid zo’n vakantie. Als we terugkomen in het hotel is het al bijna tijd voor het diner. Nog even snel opfrissen en dan op naar het restaurant, de culinaire verwennerij van Parkhotel Rügen.  Aan het eind van de avond moe maar voldaan naar ons bed. Morgen staat er een bezoek aan de museumstad Stralsund op het programma.
 

Rebel Travel reisorganisatie autorondreis Duitsland MakeMyHoliday.nl hotel Bergen


Na een heerlijk ontbijt zijn we in Stralsund gearriveerd. In de oude stad vindt je prachtige bouwwerken. Maar ook schitterende barok en renaissance panden. Bijvoorbeeld het laatgotische Wulfiammhaus uit de 15de eeuw.  Maar vergeet ook zeker niet het kulturhistorisches museum met behoorlijk wat middeleeuwse kunst en versierselen. Wat een pracht!  Op tijd terug in het hotel voor een saunabezoek. Na zo’n intensieve vakantiedag is een beetje ontspanning best verdiend. Om hierna op het terras nog even na te genieten met een zalig wijntje.

 

Wij kunnen terug kijken op een fijne hotelrondreis. En een vakantieherinnering die blijvend is. Perfect verzorgd door dé autorondreis specialist Rebel Travel! Bekijk onze foto’s en wij kunnen alleen maar zeggen, reserveer deze autorondreis en ervaar zelf hoe bijzonder deze is!