Volg ons:

Expeditiecruise

Expeditiecruises zijn cruises waarbij per schip bijzondere locaties worden bezocht die op een andere manier niet bereikbaar zouden zijn. Vaak met minder grote cruiseschepen die een beperkte diepgang hebben en bij Poolreizen bijvoorbeeld ook bestand zijn tegen het pakijs.

 

Deze cruises zijn bij uitstek bestemd voor nieuwsgierige reizigers die hun leven willen verrijken door nieuwe ontdekkingen. Geniet van de prachtige landschappen en de vele diersoorten die u tegen zal komen op deze cruises. Er is vaak genoeg tijd om op ‘expeditie’ te gaan, afwisselend met momenten van ontspanning. Maar bij expeditie-cruisen staat het avontuur voorop!
 

Close encouters
Wat is mooier dan ‘ontmoetingen’ van zo dichtbij met walvissen, (ijs)beren of andere diersoorten…..

 

Bestemmingen
Het Amazone gebied, Australië, Papoea Nieuw Guinea, IJsland, de Galapagos Eilanden, Falkland eilanden, het Chileense merengebied en de fjorden van Patagonië. Zo maar een greep uit de avontuurlijke bestemmingen die mogelijk zijn.
 

Op zoek naar een expeditiecruise? Geef u wensen en voorkeuren aan en de reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in dit soort reizen gaan voor u op zoek. Zij kunnen u helpen uw reis te vinden en voor u te regelen.
 

Bent u specifiek op zoek naar een cruise naar het poolgebied, bijvoorbeeld Antarctica, kies dan bij het plaatsen van uw wens voor 'Poolreizen’. Voor meer informatie over Poolreizen, klik hier.

 

Vakantiewens plaatsen >