Volg ons:

Glamping: luxe kamperen

Gaat u kamperen en bent u op zoek naar comfort en luxe? Dan is Glamping iets voor u!
 

Glamping is een samenvoegsel van camping en glamour en is dè nieuwe trend op het gebied van kamperen. Geen rugpijn meer van halflege luchtbedden of koken op een klein gasstelletje en niet meer in de rij bij de toiletten en douches.U verblijft in sfeervolle en luxe accommodaties die volledig zijn ingericht en over veel meer faciliteiten beschikken dan de meer traditionele huurtenten en –caravans. Bij aankomst staat alles al klaar en u kunt direct genieten van een zeer comfortabele vakantie.

 

U heeft veelal de keuze uit luxe ingerichte safaritenten, lodgetenten en lodgesuites. Deze tenten zijn ruim opgezet en volledig ingericht met inventaris, meubilair en beschikken over een keuken. Bij sommige accommodaties is er zelfs een toilet, douche of bad aanwezig. Glamping locaties en accommodaties zijn onder andere te vinden in Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en ook dichter bij huis in België en Duitsland.

 

Glamping is voor de kampeerder die volop wil genieten van de natuur, maar dan wel in stijl!
 

Plaats uw vakantiewens of zoek in het aanbod (binnenkort actief)

Gaat u met z'n tweeën, met uw gezin of met een grotere groep op vakantie en zoekt u een bepaalde bestemming? Geef al uw wensen door en ontvang ideeën en gerichte voorstellen van de reisexperts.  

 

Plaats uw vakantiewens en ontvang gerichte voorstellen > 

 

 

Binnenkort vindt u hier ook voorbeelden van kwalitatieve kampeervakanties en prachtige lodges en luxe tenten op veelal kleinschalige, bijzondere locaties. Wilt u op de hoogte worden gehouden van het aanbod, de mogelijkheden en de aanbieders? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief