Volg ons:

Huwelijksreis

Wat is er  fijner om na alle spanning en sensatie van uw huwelijksdag op een huwelijksreis lekker te ontspannen en samen na te genieten van die mooie dag?


De huwelijksreis is natuurlijk  de vakantie van uw dromen. En dat moet uiteraard helemaal perfect zijn en aansluiten op al uw wensen en ideeën. En dat kan! Want er zijn steeds meer reisexperts die gespecialiseerd zijn in het helemaal op maat maken van huwelijksreizen.
 

Zonvakantie

Wilt u heerlijk genieten van een zonovergoten vakantie met witte stranden en een azuurblauwe zee, dan zijn er vele mooi bestemmingen. Denk eens aan een zonvakantie op de Malediven, Mauritius, Curaçao of Bonaire, Bali, de Seychellen, Dubai of Sri Lanka.
 

Minder bekend, maar ook prachtig zijn bijvoorbeeld de Kanaaleilanden niet ver van het Franse Normandië. Hier heerst een mild klimaat en ook hier kunt u genieten van mooie witte stranden en exotische palmbomen.
 

Vakantie actief of cultureel

Zoekt u een wat meer actieve of culturele vakantie voor uw huwelijksreis, dan zijn er ook tal van mogelijkheden. Wat te denken van een verblijf in een heerlijk resort in combinatie met een duikvakantie, bijvoorbeeld op Sint Eustatius of Bali, een prachtige zeilvakantie in Griekenland,  een citytrip naar bijvoorbeeld New York, een romantisch verblijf in Toscane Italië of een verrassende (safari) rondreis door Zuid-Afrika.
 

Reisexperts

Weet u al waar u met uw huwelijksreis naar toe wilt of bent u hier nog niet uit? Laat u adviseren door de reisexperts die gespecialiseerd zijn in huwelijksreizen.
 

Geef al uw wensen en voorkeuren aan en de reisexperts gaan voor u aan de slag. Zij zijn gespecialiseerd in het regelen en organiseren van huwelijksreizen en kunnen uw wensen vertalen naar ideeën en suggesties voor uw droomreis en hiervoor gerichte voorstellen doen.
 

Liever een persoonlijke afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Dit kan bijvoorbeeld nadat een reisexpert heeft gereageerd op uw wensen. Indien u met hem/haar verder wil praten, geeft u uw gegevens door en de reisexpert neemt contact met u op.

 

Heeft u plannen om te trouwen in het buitenland? Klik dan hier voor meer informatie.
 

Waar u ook wilt trouwen en waar u uw huwelijksreis ook wilt doorbrengen, de reisexperts doen er alles aan om uw droom uit te laten komen!
 

Uw ideale huwelijksreis. Speciaal voor u geregeld, volgens uw wens!

 

Geef al uw wensen door en vind de huwelijksreis van uw dromen! >


 

Quotes
Linda: "Wij zijn erg tevreden over Mascha. Ze reageerde snel toen wij onze wens geplaatst hadden. Ideaal dat iemand het voorwerk voor je doet en jezelf alleen maar uit een paar accommodaties hoeft te kiezen en dat de boekingen ook geregeld worden. Zeker voor herhaling vatbaar!"
SunnyAnne: "Marco was een super reisexpert, alles was tot in de puntjes geregeld en hij stond zelfs tijdens de vakantie voor ons klaar! Reageert snel op email, vriendelijk en regelde een fantastische reis voor ons!"