Volg ons:

Reizen met een lichamelijke beperking

Gehandicapten zorgreizen. Gehandicapten zorg reizen zwembad verre reis

Gespecialiseerde organisaties

Bij MakeMyHoliday.nl zijn organisaties aangesloten die zich speciaal richten op het aanbieden van zorgreizen en aangepaste vakanties. Zij bieden vakanties en accommodaties aan die op de verschillende zorgbehoeften en mate van lichamelijke handicap zijn afgestemd en waarbij rekening wordt gehouden met uw vragen en wensen.

 

Individuele reis, Groepsreis | Aangepaste accommodaties

Een individuele reis of groepsreis, al dan niet volledig georganiseerd, kunnen voor u op maat worden gemaakt en helemaal worden afgestemd op uw behoeften en wensen. Zoekt u een aangepaste accommodatie? Ook hiervoor kunnen we voor u op zoek gaan! 

 

Gehandicapten zorgreizen. Zorgreizen senioren op maatVoor jong en oud

De vakanties zijn er voor jong en oud. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een vakantie in de mooie streek Alicante in Spanje, of bij het prachtige Gardameer in Italië of bezoek de bergen van het Zillertal in Oostenrijk.

 

En wat te denken van de mooie stad Kopenhagen in Denemarken of een verblijf in een berghotel in Noorwegen?

 

 

Gehandicaptenreis zorgreis. Jongeren, rolstoel, strandvakantie, zon, verre reis

Jongerenreis

Op zoek naar specifiek een jongerenreis?  Denk dan eens aan een strandvakantie op Kreta, Tenerife of Mallorca.


Avontuurlijke reis

Wilt u een meer avontuurlijke reis, dan zijn er ook tal van mogelijkheden en prachtige bestemmingen. Ga mee met een rondreis naar Jordanië of Thailand, ga op safari  in Kenia of Zuid-Afrika of maak een verre reis naar bijvoorbeeld Suriname.Of wat te denken van een culturele reis naar  Rome of Toscane?


Op de vakanties en reizen kan de rollator of rolstoel vaak worden meegenomen. Daarnaast is het ook vaker mogelijk om deze hulpmiddelen op de bestemming zelf te huren.

 


Plaats GRATIS en VRIJBLIJVEND uw vakantiewens en vind de vakantie die u zoekt!

Zoek niet verder, maar geef al uw specifieke wensen door en de reisexperts gaan voor u op zoek. De reisexperts zijn gespecialiseerd in dit soort vakanties en reizen, hebben er veel ervaring mee en kunnen de gewenste reis en/of accommodatie voor u vinden en organiseren! Het plaatsen van uw vakantiewens is GRATIS en VRIJBLIJVEND.

 

Plaats hier uw vakantiewens en ontvang gerichte voorstellen > 

 

 

Liever telefonisch contact?

 

Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons bellen op 085 4010561. We horen dan graag wat uw wensen zijn en gaan voor u op zoek!

 

 

Quotes
Linda: "Wij zijn erg tevreden over Mascha. Ze reageerde snel toen wij onze wens geplaatst hadden. Ideaal dat iemand het voorwerk voor je doet en jezelf alleen maar uit een paar accommodaties hoeft te kiezen en dat de boekingen ook geregeld worden. Zeker voor herhaling vatbaar!"
SunnyAnne: "Marco was een super reisexpert, alles was tot in de puntjes geregeld en hij stond zelfs tijdens de vakantie voor ons klaar! Reageert snel op email, vriendelijk en regelde een fantastische reis voor ons!"