Volg ons:

Reizen met een verstandelijke beperking

Bent u (licht) verstandelijk gehandicapt en wilt u graag zorgeloos op vakantie en het liefst naar mooie bestemmingen? Zoekt u de rust of bent u juist reislustig?
 

Gespecialiseerde organisaties

Bij MakeMyHoliday.nl zijn organisaties aangesloten die zich speciaal richten op het aanbieden van zorg- en gehandicaptenreizen. Zij bieden vakanties en accommodaties aan die op de verschillende zorgbehoeften en mate van verstandelijke beperking zijn afgestemd en waarbij rekening wordt gehouden met uw zorgvraag.

 

Individuele reis of Groepsreis

Een individuele reis of groepsreis, al dan niet volledig georganiseerd, kunnen voor u op maat worden gemaakt en helemaal worden afgestemd op uw behoeften en wensen.

 

Zoekt u een zorg- of gehandicaptenreis en wilt u dat deze afgestemd is op uw specifieke wensen? Plaats dan uw vakantiewens en de reisexperts gaan voor u op zoek. Zij zijn gespecialiseerd in dit soort vakanties en reizen, hebben er veel ervaring mee en kunnen de ideale vakantie voor u vinden en organiseren!

 

Plaats uw vakantiewens en ontvang gerichte voorstellen > 

 

Gehandicaptenreis. Verstandelijke beperking  groepsreis  individuele reis op maat wintersport zonvakantieGehandicaptenreis zorgreis verstandelijke beperking op maat wintersport

 

Quotes
Linda: "Wij zijn erg tevreden over Mascha. Ze reageerde snel toen wij onze wens geplaatst hadden. Ideaal dat iemand het voorwerk voor je doet en jezelf alleen maar uit een paar accommodaties hoeft te kiezen en dat de boekingen ook geregeld worden. Zeker voor herhaling vatbaar!"
SunnyAnne: "Marco was een super reisexpert, alles was tot in de puntjes geregeld en hij stond zelfs tijdens de vakantie voor ons klaar! Reageert snel op email, vriendelijk en regelde een fantastische reis voor ons!"