Volg ons:

Culinaire | Wijnreizen

Culinaire reis wijnreis Italie Frankrijk Spanje Zuid-Afrika vakantie idee 2014 2015 2016Tijdens een culinaire vakantie combineert u uw vakantie met het genieten van culinaire specialiteiten en daarmee het actief beleven van de locale cultuur en gewoonten.


Volg een kookcursus, bezoek een bijzondere wijnproeverij, ga op truffeltocht in landen als Frankrijk, Spanje of Italië of maak een reis naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika, India of Thailand waar u de plaatselijke spijzen ervaart en leert bereiden en wijn proeft bij de beste wijnhuizen waar u in contact komt met de wijnmaker zelf.
 

Zoek in het aanbod of plaats uw wens
 

Hieronder vindt u een voorbeeld van een mooie culinaire reis naar Slowakije. Dit is een eerste selectie van het aanbod van onze reisexperts. Het aanbod zal binnenkort verder worden aangevuld met andere mooie culinaire reizen.

 

Voor meer informatie over de onderstaande reis en de reisspecialist die dit aanbiedt klikt u op de button 'Lees meer'.

 

Voor ideeën voor een culinaire reis of wijnreis kunt u ook kijken onder 'Inspiratie'.

 

Zoekt u een andere reis en/of andere bestemming? Dat kan ook. Plaats eenvoudig en vrijblijvend UW VAKANTIEWENS en geef zo uitgebreid mogelijk aan waar u belangstelling naar uitgaat en wat eventuele specifieke wensen en voorkeuren zijn. Ontvang gerichte voorstellen van de reisexperts en vind de vakantie die u zoekt!