Volg ons:

Duikvakantie

Heeft u uw duikvakantie al gevonden?

 

Zoekt u een mooie duikbestemming en heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Of heeft u speciale wensen en wilt u eventueel ook extra advies en tips? Laat u inspireren door de voorbeeldreizen en verhalen of plaats uw vakantiewens. Vertel uw wensen en reisexperts gespecialiseerd in duikvakanties gaan voor u op zoek. Ontvang gerichte voorstellen en vind uw vakantie!

 

Duikvakanties worden steeds populairder. Zo zijn er individuele duikreizen, duikreizen voor groepen of als single vakantie. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om te duiken met kinderen en is er wereldwijd een groei te zien in duikscholen die speciale voorzieningen hebben om het duiken voor minder valide duikers mogelijk te maken.


Wilt u graag leren duiken, maar heeft u geen duikbrevet? Ook dat is mogelijk. Het maakt dus niet uit of u gevorderd of beginner bent!

 

Duiken in Egypte, Curacao of gewoon in Nederland

 

Duiken kan op vele bestemmingen. Dit begint al in Nederland,  in Scharendijke  bijvoorbeeld. Wilt u liever naar het buitenland, dan zijn landen zoals Spanje, Griekenland en Turkije zeer geschikt. Of wat te denken van een duikvakantie in Egypte? Vanaf juni is de temperatuur van het water al aangenaam. Het duiken kan vaak doorgaan tot ver in oktober.

 


En wat dacht u van bestemmingen zoals Bali in Indonesië, Madeira, Mozambique en Zuid-Afrika. Of duiken in Curaçao of  Thailand, met hun prachtige onderwaterwerelden en vele kleurrijke  vissoorten. Snorkelen is hier ook een fantastische ervaring, door het heldere water is het zichtbaar tot op de bodem.

 

De echte kenners | Uniek aanbod aan duikreizen

Op dit moment zijn we bezig om prachtige duikreizen te selecteren die worden aangeboden door gespecialiseerde organisaties die zijn aangesloten bij MakeMyHoliday.nl. Een uniek aanbod aan verschillende duikreizen en bestemmingen. Laat u straks inspireren door de voorbeeldreizen (zie 'Reizen') of lees nu alvast de reisverhalen over en de ideeen voor een mooie bestemming om te duiken en snorkelen 'Inspiratie'.

Duikreizen duikreis 2014 2015 2016 2017 2018 vakantie idee

 

Plaats uw vakantiewens

Geen zin om overal zelf te zoeken of heeft u bepaalde wensen en wilt u ideeen en voorstellen ontvangen voor een mooie duikreis? Veel organisaties bieden naast georganiseerde duikreizen ook duikvakanties op maat aan.

Geef eenvoudig en vrijblijvend uw wensen door op MakeMyHoliday.nl  en de reisexperts gaan voor u op zoek naar de mooiste duiklocaties!
 

Liever een duikvakantie gecombineerd met een andere invulling van de vakantie of wilt u weleens duiken of snorkelen, maar is het niet het hoofddoel van uw vakantie? Ook dat kunt u aangeven via “Vakantiewens plaatsen’.

 

Geef uw duikwensen aan en vind de duikvakantie die u zoekt! >