Volg ons:

Fotografiereizen

Houdt u van reizen en is fotograferen uw hobby? Overweeg dan eens om een fotografiereis te maken. Op deze reis gaat een professionele fotograaf mee die u de fijne kneepjes leert en die u alles kan vertellen en laten zien over bijvoorbeeld wildfotografie of landschapsfotografie.
 

Steeds meer organisaties bieden fotoreizen aan. Soms start u met een fotografie cursus, waarna u het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen. Het programma is altijd afgestemd op het maken van foto’s. Er wordt rekening gehouden met wat de beste momenten op een dag zijn om te fotograferen en is meer tijd gereserveerd om rustig mooie foto’s te kunnen maken van dieren en de plekken die u bezoekt.
 

Maak prachtige foto’s van The Big five in Zuid-Afrika, reis naar de beste foto locaties van Costa Rica of fotografeer de boeiende natuur en het rijke dierenleven van de Galapagos Eilanden of de Falkland Eilanden. En wat te denken van bestemmingen zoals India of Jordanië? Mooie bestemmingen met prachtige mensen om te fotograferen.
 

Wilt u het land en haar bevolking nog beter leren kennen en beleven, combineer een fotografiereis dan eens met een vrijwilligersreis. In Zuid-Afrika zijn er verschillende vrijwilligersprojecten waarbij u meehelpt met projecten en tegelijkertijd onder begeleiding van een ervaren fotograaf ruimschoots de tijd krijgt om geweldige foto’s te maken van de dieren die leven in het wildpark.
 

Liever een fotografiereis dichterbij huis? In Europa zijn er natuurlijk prachtige plekken om foto’s te maken en te genieten van de prachtige flora en fauna  of bezoek en fotografeer steden zoals Venetië, Sevilla, Istanbul, Petersburg, Barcelona of New York.

 

Op zoek naar mooie fotolocaties en bestemmingen? Geef uw wensen en voorkeuren door en de reisexperts gaan voor u op zoek.
 

Uw ideale fotografiereis. Speciaal voor u gevonden, volgens uw wens!