Volg ons:

Motorreizen

Motorreizen motorreisOp zoek naar een avontuurlijke motorreis?

 

Rijden over wegen waar u niet zo snel komt en u waar u kunt genieten van het prachtige landschap dat u onderweg tegenkomt? Een motorreis in Europa of juist op zoek naar een verre reis? Alleen of samen met een groep?

 

Zoek niet verder, maar geef al uw wensen aan en de reisexperts gaan voor u op zoek!

 

De reisexperts zijn gespecialiseerd in motorreizen binnen en buiten Europa. De motorreizen zijn met zorg opgezet en zo samengesteld dat u door vaak unieke landschappen rijdt en overnacht in accommodaties die op motorrijders zijn ingesteld.

 

De motorvakanties zijn bedoeld voor motorrijders die open staan voor nieuwe dingen, kwaliteit belangrijk vinden en op zoek zijn naar een onvergetelijk motoravontuur.

 

Bij een motorreis rijdt u met uw eigen motor of staat een motor voor u klaar.

 

Er zijn vele tours die u kunt maken op veel verschillende bestemmingen. Binnen Europa zijn er prachtige ritten door de Alpen in Oostenrijk of Italië, of door de Pyreneeën in Noord- Spanje. Of wat te denken van landen als Noorwegen of Schotland, Of dichter bij huis in Duitsland of Frankrijk.

 

Wilt u meer naar een verre bestemming? Dan zijn er bijvoorbeeld fantastische motorreizen naar bijvoorbeeld Indonesië, Noord-Amerika of Afrika. Zuid-Afrika is bijvoorbeeld een perfecte bestemming om met een motor te ontdekken. Maak een tocht op een echte Harley Davidson langs de wijngebieden van Stellenbosch of Franschhoek of bezoek een wildpark of steden zoals Johannesburg of Kaapstad. Zuid Afrika biedt schitterende routes door een steeds wisselende natuur.

 

U ontvangt reisroutes, maar vaak ook interessante tips voor excursies en achtergrondinformatie over het land of de streek die u gaat bezoeken. Er zijn verschillende motorreizen qua reisduur (een paar dagen tot enkele weken), van korte dagelijkse tot langere ritten, voor de beginnende motorrijder tot de meer ervaren rijder.

 

De reizen zijn individueel of als eigen groep te boeken. Ook kunt u ervoor kiezen om aan te sluiten bij een groep. Overnachtingen zijn vaak al voor u gereserveerd.

 

Steeds meer organisaties bieden naast motorreizen met een vast programma ook motorreizen op maat aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende routes, accommodaties en/of activiteiten. Wel of geen vlucht of overtocht of een combinatie van uw reis met bijvoorbeeld een strandvakantie.

 

Plaats uw vakantiewens en geef al uw wensen en voorkeuren door. De reisexperts gaan voor u op zoek en kunnen de reis voor u organiseren. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en geniet van een fantastische motorreis!