Volg ons:

Opera-, Concert-, Muziekreizen

Klassieke muziekreizen
Genieten van klassieke muziek op bijzondere locaties in het buitenland? Combineer uw passie voor reizen met uw liefde voor opera’s en concerten. Laat u betoveren door de muziek en sfeer tijdens topuitvoeringen op bijzondere locaties in het buitenland. Tijdens de reizen heeft uw de gelegenheid om van diverse opera’s en concerten te genieten. Als liefhebber van klassieke muziek kunt u de uitvoeringen met toppers als Placido Domingo, Anna Netrebko en Rene Fleming en vele andere natuurlijk niet missen.

 

Muziekreizen zijn onder te verdelen in operareizen en concertreizen. Er zijn reizen waar u alleen opera’s bezoekt maar ook reizen waar concerten de rode draad zijn. Een combinatie van beide komt ook regelmatig voor.

 

Muziekreizen in groepsverband
Bent u een klassieke muziekliefhebber en reist u graag met gelijkgestemden?  Geniet dan tijdens een groepsreis  van een prachtige opera of klassiek concert en een volledig verzorgde reis.  De reizen bestaan uit diversie muziekvoorstellingen, uitgebreid excursieprogramma en begeleiding van een deskundige reisleider, tevens muziekkenner.

 

Muziekreizen individueel en op maat
Reist u liever individueel met uw partner, vriendin, familie of misschien zakenrelatie en in de periode dat het u het beste uit komt? Het is mogelijk om een muziekreis geheel op maat te laten samenstellen. U kunt de muziekvoorstellingen dan ook geheel naar eigen wens uitzoeken.

 

Vertel uw wensen en reisexperts gespecialiseerd in muziekreizen gaan voor u op zoek!