Volg ons:

Safarireizen

Een safarireis is een prachtige manier om een landschap echt te ervaren en kennis te maken met de fantastische dierenwereld op de meest bijzondere bestemmingen. Maak een safarireis met een groep of privé naar bijvoorbeeld Oostelijk- of Zuidelijk Afrika. Ontdek de mooie natuur en de prachtige wildlife in landen zoals Kenia, Malawi, Zimbabwe, Namibië, Botswana, Mozambique, Tanzania, Zambia of Zuid-Afrika.

 

U kunt vaak zowel in wildparken als nabij wildparken verblijven. De reisexperts kunnen de gehele safarireis voor u verzorgen, maar u kunt ook een accommodatie kiezen gelegen nabij een safaripark en op eigen gelegenheid het park ingaan. De accommodaties variëren van eenvoudig tot luxe, van kamperen in tenten tot luxe private lodges.
 

Ook kunnen organisatie helpen bij het organiseren van uw selfdrive. U rijdt dan in bijvoorbeeld een 4*4 en rijdt uw eigen route. Indien gewenst kan ook hierbij de accommodatie verzorgd worden.
 

Vaak verblijft u meerdere nachten op een plek, zodat u tijd heeft om de dieren in hun natuurlijke omgeving langer te volgen, waarbij u meteen ook voldoende gelegenheid heeft om prachtige foto’s te maken.

 

Zoek in het aanbod of plaats uw vakantiewens

 

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van mooie safarireizen. Dit is een eerste selectie van het aanbod van onze reisexperts. Het aanbod zal binnenkort verder worden aangevuld met andere mooie reizen.

 

Voor meer informatie over de onderstaande reizen en de reisspecialist die dit aanbiedt klikt u op de button 'Lees meer'.

 

Zoekt u een andere reis en/of andere bestemming? Dat kan ook. Plaats eenvoudig en vrijblijvend uw vakantiewens en geef zo uitgebreid mogelijk aan waar u belangstelling naar uitgaat en wat eventuele specifieke wensen en voorkeuren zijn. Een individuele reis of liever een groepsreis? Laat het de reisexperts weten en zij gaan voor u op zoek.