Volg ons:

Surfen | Surfvakantie

Surfvakantie, kitesurfen in Mallorca of bij het GardameerOp zoek naar je ideale surfvakantie?


Surfvakanties zijn helemaal in! Het is een unieke combinatie van (leren) surfen en verblijven op vaak prachtige locaties. En het aantal bestemmingen zowel binnen als buiten Europa groeit.
 

Voor zowel golfsurfen, windsurfen of kitesurfen vind je dus tal van superspots waar je de sport kunt beoefenen en tegelijkertijd kunt genieten van de omgeving.
 

Zoekt je het dichtbij huis? Denk dan bijvoorbeeld eens aan Biarritz of Mimizan in Frankrijk, Peniche en het nog onbekende Espinho in Portugal, Tenerife, het Gardameer in Italië of de Griekse eilanden Rhodos of Kos. In de zomer wellicht wat drukker, maar in het voor- en najaar zijn daar de meest fantastische golven.
 

Wil je liever verder weg? Ook dan zijn er vele mogelijkheden zoals in bijvoorbeeld Azië, Bali, Sri Lanka, Thailand, in Noord- en Midden Amerika, Mexico, Panama en Costa Rica, in Zuid-Amerika, Peru, Brazilië en Chili of Australië en Nieuw-Zeeland.
 

En wat denk je van Zuid-Afrika? Vrijwel de gehele kust is geschikt voor wind- en golfsurfen; vooral Kwa Zulu Natal, Jeffrey's Bay en Durban worden gezien als echte surfersparadijzen. Het hele jaar door is het zeewater heerlijk warm en zijn er geweldige golven.
 

Op de vele locaties kun je van gediplomeerde instructeurs les krijgen voor zowel golfsurfen, windsurfen of voor het populaire  kitesurfen. Niet alleen voor beginners, maar ook voor gevorderden die het bijvoorbeeld nog beter onder de knie willen krijgen of een andere vorm van surfen willen leren.
 

Ook zin in een surfvakantie? Plaats dan je vakantiewens,  geef aan wat je  zoekt en de reisexperts gaan op zoek. Heb je geen eigen materiaal en/of wil je dit liever huren dan kan dit ook. Geef dit dan aan onder ‘Speciale wensen/bijzonderheden’.
 

Geniet alvast van een fantastische surfvakantie!

 

Je ideale vakantie. Speciaal voor je gevonden, volgens jouw wens! 

 

Vakantiewens plaatsen >