Volg ons:

Vakantiehuizen

Op zoek naar dat ene mooie, bijzondere, luxe, authentieke, rustig gelegen en/of ruime vakantiehuis? Voor met z’n tweeën, met het gezin of gezellig met een grote groep? Heeft u bepaalde wensen en heeft u het geschikte huis nog niet kunnen vinden?
 

Zoek niet verder, maar plaats eenvoudig uw vakantiewens en de reisexperts gaan voor u op zoek!
 

Onbezorgd op vakantie, genietend van het comfort en gemak van een eigen vakantiehuis of villa. Uw eigen plekje, weg van de massa, in een fijne omgeving met die faciliteiten die u wenst. Dat is het ultieme vakantiegevoel!
 

Vakantiehuizen zijn er voor elk wat wils en zijn er op verschillende bestemmingen. Denk hierbij aan België, Frankrijk, Duitsland en uiteraard Nederland. Maar ook in Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, de Scandinavische landen zoals Zweden en Noorwegen en in Italië worden steeds meer mooie huizen aangeboden.
 

Of wat te denken van de eilanden, zoals de Spaanse Canarische Eilanden Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria of La Gomera, het Portugese eiland Madeira of de Griekse eilanden zoals Corfu, Kreta, Paros, Mykonos, Paxos, Chios en Santorini. Kwalitatieve huizen gelegen op prachtige plekken!
 

Organisaties bieden huizen aan rondom thema’s/doelgroepen en/of kunnen u vakantie helemaal op maat maken.
 

Zoekt u iets wat geschikt is voor de hele familie of gezelschap, wilt u in de buurt zitten van bepaalde bezienswaardigheden of van bijvoorbeeld mooie wandel- of fietsroutes? Zoekt u iets bijzonders, iets luxe of authentieks?
 

Plaats uw vakantiewens en geef zo goed en uitgebreid mogelijk aan wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt ten aanzien van de accommodatie, maar ook de bestemming, de omgeving etc. Nog niet helemaal uit de bestemming? Selecteer dan meerdere landen en de reisexpert gaat voor u op zoek rekening houdend met uw wensen. Wilt u ook vervoer geregeld hebben zoals vliegtuig en/of huurauto? Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor een van de eilanden. Geef dit dan aan bij uw wensen en u ontvangt een reisvoorstel op maat.
 

Uw ideale vakantiehuis. Speciaal voor u gevonden, volgens uw wens!

 

Vakantiewens plaatsen >   

 

Vakantiehuis op maat. FrankrijkVakantiehuis op maat. Frankrijk met kinderen, zwembad, uitzicht op zeeVakantiehuis op maat. Frankrijk met familie, kinderen, zwembad, zee
 

 

Thema's
Actieve vakantie algemeen
 
Autorondreizen
 
Bergsport | Bergsportvakantie
 
Camperreizen
 
Citytrips | Stedenreizen
 
Creatieve vakanties
 
Cruises
 
Culinaire | Wijnreizen
 
Cultuurreizen
 
Dansreizen
 
Duikvakantie
 
Fietsen | Fietsvakantie
 
Fly-drive
 
Fotografiereizen
 
Gehandicapten-|Zorgreizen
 
Golfen | Golfvakantie
 
Huwelijksreis
 
Kwalitatieve kampeervakanties
 
Luxe | Exclusieve reizen
 
Motorreizen
 
Natuurreizen
 
Opera-, Concert-, Muziekreizen
 
Outdoorvakantie
 
Poolreizen
 
Rootsreizen
 
Safarireizen
 
Surfen | Surfvakantie
 
Taalreizen
 
Treinreizen
 
Vakantiehuizen
 
Verre-rond-reizen
 
Vrijwilligersreizen
 
Wandelvakantie | Trektochten
 
Welnessreizen
 
Wintersportreizen
 
Wintersportvakanties
 
Zakenreis
 
Zeilen | Zeilvakantie
 
Zonvakanties