Volg ons:

Verre-rond-reizen

 

Bent u van plan een verre reis te maken? Met z’n tweeën, met het gezin of met familie of vrienden? Laat u inspireren door onze selectie van verschillende reizen en bestemmingen.

 

Wat denkt u van een safarivakantie in Zuid-Afrika of Zimbabwe of maak een familiereis naar Thailand. Reis door landen zoals China, Nepal, India, Cuba, Nicaragua of iets dichter bij huis Egypte of Marokko. Trek rond door Nieuw-Zeeland  en geniet van het afwisselende landschap met bergen, gletsjers, fjorden en vulkanen. Maak een rondreis langs de highlights van het oude Inca-rijk in Peru of bezoek de mooie eilanden in Indonesië.

 

Of wat te denken van een rondreis per gehuurde auto of camper door bijvoorbeeld de Verenigde Staten of Canada. Met uw eigen vervoer en in uw eigen tempo kunt u genieten van al het moois u onderweg tegen komt.

 

Verre rond reizen op maat. Afrika groepsreis of individuele reis

Verre rondreizen op maat. Afrika luxe tentlodges
Verre rondreizen op maat. Bolivia
Verre rond reizen op maat. Indonesie. Groepsreis of individuele reis
 
 

Verre reizen met kinderen

VERRE REIZEN MET KINDEREN

Altijd al een rondreis samen met uw kinderen naar een verre bestemming willen maken? We hebben voor u een aantal reisspecialisten geselecteerd die familiereizen aanbieden naar verschillende bestemmingen. Reisexperts die vaak zelf met hun eigen kinderen gereisd hebben en daardoor de leuke en veilige plekken weten om te reizen. Klik HIER voor meer informatie

 

Zoekt u iets anders en wilt u hiervoor een aantal ideeen ontvangen? Plaats van gratis en vrijblijvend uw vakantiewens en de reisexperts gaan voor u op zoek.

 

BEKIJK ONZE SELECTIE VERRE-REIZEN OF PLAATS GRATIS EN VRIJBLIJVEND UW VAKANTIEWENS