Volg ons:

Vrijwilligersreizen

Wil je tijdens je vakantie een land op een andere manier ervaren en wil je een steentje kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit land? Dan is een vrijwilligersreis iets voor jou!

 

Keuze uit verschillende vrijwilligersprojecten

Met een vrijwilligersreis combineer je vrijwilligerswerk en een avontuurlijke reis. Je gaat naar het buitenland en daar help je voor een bepaalde tijd mee met vrijwilligersprojecten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het werken op scholen, in weeshuizen, sociale projecten, dier- en natuurprojecten en sportontwikkelingsprojecten. Geef Engelse les in Taiwan, help mee in een weeshuis in Peru, draag bij aan de rehabilitatie van leeuwenwelpen in Zambia of werk mee met het opzetten van sportactiviteiten in Zuid-Afrika.

 

Je kunt vrijwilligerswerk al doen vanaf 2 weken en voor de meeste projecten heb je geen specifieke kwalificaties nodig.Vrijwilligersprojecten en –reizen zijn geschikt voor iedereen vanaf 17 à 18 jaar.

 

Er zijn vele organisaties die allerlei vrijwilligersprojecten aanbieden. Deze organisaties kennen de projecten en locaties zelf en kunnen je helpen bij het organiseren van een dergelijke reis. Je kunt ervoor kiezen om een deel zelf te regelen, maar een aantal organisaties biedt ook een meer uitgebreid pakket, waarbij zij bijvoorbeeld ook het vervoer van en naar het vliegveld regelen en de vliegtickets en verzekeringen voor je kunnen verzorgen.

 

Combineer vrijwilligerswerk met een rondreis

Ook kunnen zij een reis op maat maken en een vrijwilligersproject combineren met een rondreis, bijvoorbeeld in Oost- en Zuidelijk Afrika, in Tibet of Nepal, Thailand, India, Brazilië of Guatamala. Hierbij ga je voor een periode van bijvoorbeeld 2 weken als vrijwilliger aan de slag en daarna maak je een rondreis en/of excursies naar de mooiste plekjes en leer je het land nog beter kennen.
 

Zoek in ons unieke aanbod of plaats je wens

Deze unieke ervaring meemaken? Daag jezelf dan uit en zet je in voor één van de vele fantastische vrijwilligersprojecten en combineer deze met bijvoorbeeld een mooie rondreis!

 

Geef je wensen door op MakeMyHoliday.nl of zoek zelf binnen ons aanbod.

 

 

 

De echte kenners

Op dit moment zijn we bezig om prachtige vrijwilligersreizen te selecteren die worden aangeboden door gespecialiseerde organisaties die zijn aangesloten bij MakeMyHoliday.nl. Een uniek aanbod aan verschillende vrijwilligersprojecten en bestemmingen. Laat je straks inspireren door de voorbeeldreizen (zie 'Reizen') of kijk eens onder 'Wensen' om te zien wat anderen willen doen of lees de verhalen en ervaringen van anderen met vrijwilligersprojecten en -reizen 'Inspiratie'.