Volg ons:

Wandelvakantie | Trektochten

Wandelvakantie met kinderen MakeMyHoliday.nl

 

Wandelvakanties zijn er in uiteenlopende vormen, voor verschillende niveaus en doelgroepen. Van lichte hotelwandelreizen tot pittige bergtochten, van groepsreizen tot individuele wandelarrangementen.

 

Wat denkt u van een wandeltocht in Engeland of in het prachtige binnenland van de Canarische Eilanden. Maak een wandelreis door Slowakije, een ontspannen familie wandeltocht door de Italiaanse bergen of het mooie Andalusië. Of wat te denken van een eilandenwandeltocht in Griekenland? Iets meer uitdaging? Maak dan een kampeertrektocht door het fantastische Nationaal Park Sarek in Zweden, een wandeltocht door Noorwegen of een mooie huttentocht door de bergen in Oostenrijk.


Zoekt u meer een verre wandelreis? Denk dan eens aan een bergtrektocht door India of Indonesië, het Andesgebergte of Tanzania of ga mee op een avontuurlijke wandel- en wildernistocht door Zuid-Afrika of Zimbabwe.

 

Kijk voor inspiratie eens naar onderstaande VOORBEELDREIZEN en vraag vrijblijvend meer informatie aan of zoek in het aanbod van de reisaanbieders.

 

Lekker wandelen, maar niet de hele vakantie? Bij GUIDEANDGO vindt u meer dan 70 wandeltochten binnen en buiten Europa die u rechtstreeks kunt boeken!

 

ONZE SELECTIE AANBIEDERS: WANDELVAKANTIES | WANDELTOCHTEN | WANDELGIDSEN
 

Wandelvakanties trektocht rondreis eilandhoppen groep kinderen

guideandgo wandeltochten europa

de Zwerver wandelgidsen Europa Amerika AziŽ Nederland

 


Zoekt u iets anders? Plaats dan GRATIS uw VAKANTIEWENS, ontvang ideeën en voorstellen en vind de vakantie die u zoekt!