Volg ons:

Zeilen | Zeilvakantie

Zeilvakantie flottiel zeilen meezeilen ervaring met kinderen

 

Zeilvakanties zijn er in verschillende vormen, van meezeilvakanties, flottielje zeilen tot zelf zeilen met een gehuurd jacht. Of u voor het eerst gaat zeilen of al zeilervaring heeft, alleen of met een groep gaat of wilt zeilen met kinderen, voor iedereen is er een geschikte zeilvakantie.

 

Met flottielje zeilen vaart u met een aantal jachten onder leiding van een moederschip. U heeft echter een eigen schip en een eigen bemanning met een grote mate van vrijheid om uw eigen weg te kiezen en uw dag zelf in te delen. Meezeilen tijdens een zeilvakantie (bijvoorbeeld aan boord van het moederschip van de flottielje of een groter zeiljacht) kan vaak, met of zonder zeilervaring. U vaart meestal samen met de andere boten naar mooie baaien en stranden waar u kunt zwemmen en snorkelen en waar vele leuke haventjes worden aangedaan.

 

Bekende vaargebieden in Nederland zijn de Waddenzee, het IJsselmeer en het Sneekermeer. Zoekt u een verdere bestemming, dan kunt u denken aan zeilreizen naar bijvoorbeeld Griekenland, Turkije of Kroatië. Of geniet van een zeilvakantie in de Caribbean.

 

Hieronder vindt u onze selectie van organisaties die gespecialiseerd zijn in ZEILVAKANTIES. De echte kenners die weten welke plekjes interessant zijn en alles voor u kunnen organiseren. Ook kunnen zij zeillessen voor u verzorgen. Boek uw zeilvakantie bij een van aanbieders en maak kans op €50 vakantiegeld!

 

Klik op uw keuze en ga direct door naar de website van de aanbieder. 

 

ONZE SELECTIE AANBIEDERS ZEILVAKANTIES
 

Zeilvakantie Amorgos groepen families met kinderen Turkije Griekenland

Oktober aanbiedingen

 


MAAK KANS OP €50 VAKANTIEGELD

Indien u bij een van bovenstaande reisaanbieders een vakantie heeft geboekt, kunt u dit via contact@makemyholiday.nl aan ons doorgeven. Geef dan eenvoudig uw naam en de reisorganisatie door waar u geboekt heeft en maak kans op €50 vakantiegeld. Een mooi begin van uw reis! Vermeld vooraf bij de reisaanbieder graag de naam van MakeMyHoliday.nl.

Zoekt u iets anders of geen tijd om alles zelf uit te zoeken? Plaats dan GRATIS en VRIJBLIJVEND uw VAKANTIEWENS, ontvang ideeën en voorstellen en vind de vakantie die u zoekt!