Volg ons:

Amedida Travel

Introductie:

Amedia TravelReis met Amedida Travel naar Argentinië en Uruguay...

Twee fantastische bestemmingen in Zuid-Amerika, al vele jaren door ons bezocht. Wij delen onze ervaringen, passie en continue zoektocht naar mooie lokaties dan ook graag met u.

Vrijwel alle componenten in onze reisvoorstellen hebben wij zelf ondervonden, zodat we u bijvoorbeeld ook kunnen vertellen waar nu precies dat lekkere restaurantje of speciale winkeltje zit.

Al onze reizen zijn op maat ('a medida') en dus uniek. Door de persoonlijke band die wij hebben met lokale relaties in beide landen, kunnen wij ervoor zorgen dat geen reis hetzelfde is. Comfort, kleinschaligheid, authenticiteit, sfeer en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. U verblijft in zorgvuldig door ons geselecteerde accommodaties.

En of u nu met z'n tweeën, alleen, met kinderen of met een zelf samengestelde groep reist: bijna niets is onmogelijk.

Laat u inspireren door de voorbeeldreizen en bestemmingen op onze website. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren en te zorgen voor een persoonlijk reisvoorstel op maat, zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen, interesses en speciale verzoeken. Dit kan op afspraak, bij u thuis.

Met Amedida Travel wordt een vakantie naar Argentinië en Uruguay een maximale belevenis!

Specialisme:

ARGENTINIË

Ontdek het bruisende Buenos Aires, de trendy wijken met hun vele restaurantjes en winkels, geniet van de sensuele tango. Ervaar de adembenemende watervallen van Iguazú, het wilde, ongerepte noordwesten of voel je een met de overweldigende natuur in Patagonië.

AmedidaTravel Iguazu watervallenMaak samen met een gaucho een rit te paard, geniet van een heerlijke asado (Argentijnse barbecue), laat je verwennen in een wijn-spa of speel golf op de zuidelijkste baan ter wereld.

Argentinië heeft iedere reiziger wel iets te bieden, in elk seizoen van het jaar.

Vrijwel nergens ter wereld zijn zoveel verschillende soorten natuurschoon en klimaten in één land te vinden.

 

Amedida Travel RutaBehalve de hierboven genoemde belevenissen en highlights als bijvoorbeeld de Perito Moreno-gletsjer, schiereiland Península Valdés en de wijnstreek rond Mendoza, bieden wij ook minder bekende en ongerepte bestemmingen aan.

Onze kunst is voor u de juiste reis te ontwerpen en te verzorgen, waar u ook bij thuiskomst nog lang van kunt nagenieten.

Beleef Argentinië!

 

URUGUAY

Het best bewaarde geheim van Zuid-Amerika heet Uruguay. Authentiek en ongerept. Met ruim 600 kilometer verlaten stranden, ecotoerisme, honderden vogelsoorten, tannatwijn, een vriendelijke bevolking en uitstekende accommodaties is het een zeer veelzijdige en veilige reisbestemming.

Je waant je hier soms terug in de tijd, gecombineerd met alle gemakken van nu.
Reizen door het land kan in uw eigen tempo per huurauto, maar ook met privégids en –vervoer.


Amedida Travel ColoniaUruguay is een voor Zuid-Amerikaanse begrippen klein land met slechts 3 miljoen inwoners. Hiervan woont de helft in de gemoedelijke hoofdstad Montevideo, de moeite van een bezoek waard.

Ontdek ook het historische Colonia del Sacramento, geplaatst op de Werelderfgoedlijst van Unesco.
Kustplaats Punta del Este, hét jet-setoord van Zuid-Amerika, heeft wereldberoemde bezoekers en bewoners. En voor wie liever in alle rust geniet van strand en zeeleven zijn José Ignacio en La Pedrera uitstekende alternatieven.

Amedida Travel La  ManoEen ontdekkingsreis te paard in het binnenland, per 4WD naar de zeeleeuwenkolonie van Cabo Polonio, met een boot de zee op om walvissen te spotten of vissen in de Río Uruguay, het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

Natuurlijk mag een verblijf op een (historische) estancia eigenlijk niet ontbreken, evenals een bezoek aan een van de vele uitstekende bodega’s onder leiding van onze lokale privégids.

 

Met Amedida Travel als de Uruguay-specialist van Nederland kunt u genieten van een uitstekend verblijf in dit voor velen onbekende, maar heerlijke land.

Gegevens:

 
Contact:
Marina Loeve
Telefoon:
070-3939345
Adres:
Mgr. Bekkerslaan 303
2286 CL, Rijswijk

Aangesloten bij:

 

SGR