Volg ons:

Ardanza Reizen

Introductie:

Ardanza reisexpert MakeMyHoliday.nl Natuurrreizen Cultuurreizen AndalusieArdanza stippelt al meer dan 12 jaar bijzondere individuele Fly&Drive routes uit door Spanje en Portugal. Langs de culturele hoogtepunten maar ook langs stille weggetjes, door ruige natuurgebieden en naar ongerepte zandstranden, ver weg van het massatoerisme. Routes waarbij je op een ontspannen tempo het mooiste ontdekt wat Spanje en Portugal te bieden hebben.

Ardanza Natuurreizen Cultuurreizen AndalusieArdanza Natuurreizen Cultuurreizen AndalusieArdanza Natuurreizen Cultuurreizen Andalusie

Specialisme:

Kleinschalige en bijzondere locaties

Aan het einde van de dag wacht een gastvrij verblijf in één van de bijzondere en kleinschalige locaties die Ardanza persoonlijk geselecteerd heeft.
Van een appartement met privé dakterras in hartje Sevilla, een prachtig gelegen Cortijo of Pousada, een comfortabele Casa Rural tot aan een Bedoeïnentent of romantisch kasteel, stuk voor stuk unieke plekjes.

Fly&drive arrangementen

Op onze website vind je uiteenlopende standaard Fly&Drive arrangementen in Spanje en Portugal. Deze kunnen uiteraard op maat aangepast worden aan je persoonlijke wensen. Of je nu reist met je vriendinnen, je moeder, een groepje collega’s of je gezin. Vertrek is in principe elke dag mogelijk. Je ontvangt voor vertrek een uitgebreid informatiepakket zodat je ontspannen op pad kunt en moeiteloos terecht komt bij je hotel, de meest gepassioneerde flamenco optredens, tongstrelende tapas, kleurrijke Fiesta’s en Ferias’s en natuurlijk al die niet te missen bezienswaardigheden. Je reis wordt tot in de puntjes geregeld.

Reizen op Maat

Je weet zelf het beste hoe je favoriete vakantie er uit ziet. En je wilt deze tot in de puntjes geregeld hebben. Ardanza helpt je graag met het organiseren ervan. We hebben een gedegen kennis van Spanje en Portugal en jarenlange internationale ervaring in het begeleiden van reizen. Samen kunnen we een bijzondere en originele invulling aan je verblijf in deze landen geven.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de reizen van Ardanza in Spanje en Portugal

Cultuur&Natuurroutes

Fly&Drive routes door Andalusië, langs de Moorse monumenten, in combinatie met de prachtige en nog onbekende natuurparken.
Of door Portugal: de heerlijke stad Lissabon, de Alentejo of het ongerepte noorden en de Douro wijnvallei, de uitgestrekte natuurparken zoals de Serra de Estrela.

In het midden van Spanje: Castilla y León, Castilla La Mancha en Extremadura: in 2 of 3 weken de culturele hoogtepunten van deze streek verkennen: Segovia, Ávila, Salamanca, Trujillo, Toledo, Cuenca en natuurlijk Madrid. Langs de “Ruta de la Plata”, de zilverroute, of in de voetsporen van Don Quijote.

Ook het groene Spanje met haar mooie stadjes, ongerepte baaitjes en indrukwekkende Picos de Europa is een heerlijke streek om een aantal weken op je gemak te verkennen.

In elke regio van Spanje en Portugal organiseert Ardanza verrassende individuele routes.

Natuur&Cultuurroutes

Je bent geïnteresseerd in de natuur van het groene noorden van Portugal en Spanje, Catalonië of Andalusië en je wilt vanuit landelijk gelegen accommodatie de mogelijkheid hebben om kortere of langere wandeltochten te maken of andere sportieve activiteiten te beoefenen. Ardanza regelt een heerlijk verblijf en de sportieve activiteiten ter plekke. Routes door de Sierra Nevada, Sierra de Segura, Sierra Norte en Sierra de Grazalema in Andalusië, naar de Serra da Estrela, Douro vallei en de Peneda - Geres in Portugal. Extremadura, Sierra de Gredos en Sierra de Francia in Midden Spanje. De Picos de Europa in het Groene Noorden. De beroemde steden en middeleeuwse dorpjes zijn altijd op een steenworp afstand.

Anders ontdekken

Er zijn een aantal bijzondere arrangementen waarbij je Spanje en Portugal op een andere manier ontdekt.
Zoals tijden een wandelroute waarbij je begeleid wordt door een vriendelijke ezel die de picknick (en de kinderen!) draagt. Of tijdens een verblijf in een luxe bedoeïnentent bij Valencia. Verwen jezelf op een luxe B&B resort bij Ronda in Andalusië  en doe daar een flamecoworkshop en verken de natuurparken per Jeepexcursie. Voor de wijnliefhebbers is er een bijzonder wijn&wandelarrangement  in de Priorat.  Of ontmoet en versterk jezelf tijdens een yoga week aan de Costa de la Luz.

Huwelijksreis, familiefeest of bedrijfsuitje

Ook voor huwelijksreizen, bedrijfsuitjes of een familiebijeenkomsten organiseren we graag een onvergetelijke reis.
Bel ons of stuur een berichtje en wij nemen graag contact met je op om je wensen en ideeën te inventariseren en een vrijblijvend voorstel te doen.
Zolang de groep niet te groot is regelen we een unieke reis met heerlijke verblijfslocaties, in combinatie met vluchten en autohuur. Uiteraard kan Ardanza ook de invulling van je programma ter plekke voor je regelen.

Ardanza Natuurreizen Cultuurreizen AndalusieArdanza Natuurreizen Cultuurreizen AndalusieArdanza Natuurreizen Cultuurreizen Andalusie

Vertel ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat ook u kunt genieten van het prachtige Spanje en Portugal!


 

Gegevens:

 
Contact:
Anne Middelkamp
Telefoon:
035 6912275
Adres:
Postbus 1089
1400 BB, Bussum

Aangesloten bij:

 

SGR