Volg ons:

Casita Travel

Introductie:

Casita Travel logoCasita Travel is gespecialiseerd in de verhuur van goed ingerichte vakantiewoningen (casita´s) en villa´s op alle Canarische Eilanden en in Portugal, Spanje en Griekenland.

De vakantieganger die op zoek is naar goede, eerlijke en persoonlijke service en houdt van een karakteristieke vakantiewoning, een sfeervolle inrichting en “couleur locale” is bij Casita Travel aan het juiste adres.

 

Specialisme:

Casita Travel. Luxe vakantiehuizen in Spanje Gran CanariaCasita Travel is uitgegroeid tot dé Nederlandse specialist op het gebied van verhuur van vakantiehuizen op maat.

De huizen worden persoonlijk bezocht door de medewerkers van Casita Travel waardoor altijd informatie uit eerste hand beschikbaar is. Huisjes met zeezicht, villa's met privé zwembad, huisjes rondom een gezamenlijk zwembad en landelijk gelegen finca's.

Alles is mogelijk. Service op maat is beschikbaar in de vorm van boodschappen op de dag van aankomst en op sommige bestemmingen leuke extra's zoals een massage-behandeling aan de rand van het zwembad. Maar ook regelen we graag de tafelreservering voor u in dat leuke restaurant met uitzicht op zee.

Voor de meeste vakantiewoningen geldt dat er bij aankomst op de luchthaven een goede huurauto voor u klaar staat. Veel huizen liggen rustig: een huurauto is dan handig. Maar u bent zo ook de baas over uw eigen vakantietijd!

Casita Travel kan ook uw vluchten regelen, indien gewenst. Wij denken echt met u mee!

Gegevens:

 
Contact:
Monique Dijkhof en Monique van der Kolk
Telefoon:
055 3562339
Adres:
Zwarte Kijkerweg 73
7313 HB, Apeldoorn

Aangesloten bij:

 

SGR