Volg ons:

Chalet.nl wintersportaccommodaties

Introductie:

Chalet.nl wintersport accommodaties chalets cateringChalets en appartementen voor 2 tot 44 personen onder één dak.

Actief buiten zijn in de frisse berglucht, de wind die langs je oren suist tijdens de afdaling en de overweldigende schoonheid van de besneeuwde bergen. Met een rozig gevoel zoek je ‘s avonds de gezelligheid op van de après-ski, onder het genot van een warme chocolademelk, Glühwein of Vin Chaud…

Chalet.nl beschikt over een zeer ruim aanbod van chalets en appartementen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het bijboeken van catering, skipassen, materiaalhuur en skilessen. Het aanbod van Chalet.nl varieert van chalets en appartementen van 2 tot ruim 44 personen onder één dak.

Met z’n allen onder één dak
Op wintersport met een grote groep. Het zijn vaak onvergetelijke vakanties waarover nog jaren wordt nagepraat. De privacy en de gezelligheid met een groep onder één dak is vaak de reden waarom voor een vrijstaand chalet of een groot appartement gekozen wordt. Catering, privé sauna en open haard zijn dan welkome extra’s. Het delen van een groot chalet met een groep kan ook voordelig uitpakken doordat de kosten per persoon vaak lager zijn, ook met skipas.

 

Specialisme:

Chalet.nl is ruim 12 jaar wintersportspecialist:
- Keuze uit 1.800 chalets en appartementen
- Accommodaties voor 2 tot 44 personen onder één dak
- Service: boek ook catering, materiaalhuur, skipassen en/of skilessen

 

Ons verkoopteam beschikt over een uitgebreide kennis van de diverse bestemmingen. Dit geldt ook voor de accommodaties. Wij streven er altijd naar om de accommodaties persoonlijk te bezoeken.
 

Hoge servicekwaliteit

De kwaliteit van de service staat hoog in het vaandel bij Chalet.nl. Indien je je wensen doorgeeft, kunnen wij een aantal passende accommodaties op maat voor je uitzoeken. Is de accommodatie al volgeboekt? Dan bieden wij de mogelijke alternatieven. Heb je vervolgens nog wijzigingen of extra informatie nodig dan verzorgen wij dit kosteloos, tot tenminste 6 weken voor vertrek.

Gegevens:

 
Contact:
Team van Chalet.nl
Telefoon:
0348434649
Adres:
Lindenhof 5
3442 GT, Woerden

Aangesloten bij: