Volg ons:

Club@frica

Introductie:

Clubafrica logo MakeMyHoliday.nlDe ultieme vakantie is in onze ogen een goede combinatie van overnachtingen in unieke, kleinschalige accommodaties, met gastvrije en gedreven eigenaars, het ervaren van spraakmakende (lokale) activiteiten en contacten met de lokale bevolking.

Wij gaan, in het op maat maken van uw persoonlijk reisadvies verder dan onze collega’s, dit blijkt onder andere uit onze uitgebreide vragenlijst en uit het persoonlijke contact dat wij met onze klanten opbouwen. Wij combineren uw wensen en interesses met onze kennis van het land, in een persoonlijk reisadvies.

Bij het bespreken van uw reisadvies, zullen wij de verschillende mogelijkheden aan u presenteren. U bepaalt wat u in uw reis wilt zien en beleven. 

Specialisme:

Club@frica richt zich op de individueel ingestelde reiziger die iets bijzonders wil beleven, maar te weinig tijd of kennis heeft om dit zelf grondig voor te bereiden. Elke reis stemmen wij specifiek af op uw persoonlijke wensen. Wilt u actief, dan krijgt u actief; vindt u goed eten belangrijk, dan verblijft u in accommodaties met een topkeuken; gaat u voor de ‘Big Five’, dan sturen wij u naar een gamelodge met de beste professionele gidsen om u bij het speuren naar wild te helpen.

Ook verwerken wij graag specifieke wensen in uw reisadvies zoals een leraar van een basisschool die graag een Zuid-Afrikaanse school wil bezoeken, overnachtingen samen met de locale scouting of een bezoek aan een sportwedstrijd. Het enige wat we van u vragen, is om goed na te denken over wat u wilt beleven op uw reis in Afrika.

Bij onze themareizen staan specifieke interesses of activiteiten centraal. Hierbij is het mogelijk om een specialistische gids in te huren, een cursus te kunnen aanbieden of een kijkje achter de schermen bij bijvoorbeeld een wildpark te organiseren.

Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit op onze wijn-spijs reis. Onder de bezielende leiding van de Nederlandse Topvinoloog Udo Göebel van WineMatters reist u met ons naar Zuid-Afrika en geniet van de gastvrijheid, de natuur, van heerlijk eten en natuurlijk van de meest geweldige wijnen van het land. Udo Göebel heeft inmiddels een imposant netwerk opgebouwd. Deuren die anders gesloten blijven, worden voor Udo lachend geopend.

Bij het samenstellen van onze themareizen houden wij vast aan onze persoonlijke benadering en het uitgangspunt dat elke reis die wij organiseren uniek is en 100% is afgestemd op uw wensen, zoals bijvoorbeeld een individuele verlenging.

ClubafricaClubafricaClubafricaClubafrica
 

Gegevens:

 
Contact:
Team van Club@frica
Telefoon:
0297349351
Adres:
Kleine Poellaan 5a
1435 GK, Rijsenhout

Aangesloten bij:

 

SGR