Volg ons:

Cosse Camper Adventure

Introductie:

Cosse Camper Adventure begeleide rondreizen Oostenrijk ItaliŽ AmerikaCosse Camper Adventure organiseert avontuurlijke begeleide camperrondreizen in Europa en Amerika. De reizen kenmerken zich doordat er uitsluitend met kleine groepen gereisd wordt, je veel vrijheid hebt, je bijzondere excursies maakt, je prachtige routes door het binnenland rijdt en de persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Alle camperrondreizen en campertrainingen zijn speciaal ontwikkeld vanuit de passie voor het camperen* van de eigenaar en haar echtgenoot. De camperreizen & campertrainingen zijn daardoor uniek!  De begeleiding van de camperreizen & campertrainingen wordt altijd door de eigenaar en haar echtgenoot verzorgt, zodat u optimaal kunt genieten van een goed verzorgde en welverdiende camperrondreis.

Cosse Camper Adventure begeleide rondreizen Oostenrijk ItaliŽ AmerikaGeen camperervaring? Geen probleem! Volg één van de 6 unieke campertrainingen en ga goed voorbereid aan jouw camperavontuur beginnen!

Daarom kiest u voor Cosse Camper Adventure:
 Veel vrijheid tijdens de reis om zelf iets te ondernemen;
 Persoonlijke aandacht voor de deelnemers;
 U rijdt op eigen tempo van A naar B;
 Bijzondere excursies, zodat u een goede indruk krijgt van het land;
 Routeboek met prachtige routes via de binnenlanden;
 Kleine reisgroepen (minimum 6 campers, max. 10-15 campers);
 Ervaren reisbegeleiding;

Onze lijfspreuk: vrijheid = blijheid!!!

* camperen = het reizen met een camper

Specialisme:

Cosse Camper Adventure is een jonge en dynamische camperreis organisatie met oog voor de klant en zijn behoeften. Zo worden alle georganiseerde camperreizen & campertrainingen voorbereid en begeleid door de eigenaar en haar echtgenoot. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Bij Cosse Camper Adventure is de klant nog steeds koning!

Onze camperreizen zijn met zorg samengesteld om u als toekomstig reiziger volop te laten genieten van uw welverdiende vakantie. Wij vinden het zéér belangrijk, dat het u als klant aan niets ontbreekt en dat u een geweldige ervaring opdoet van de streek of regio waarin u verblijft.
Of u nu van wandelen houdt of meer avontuurlijk ingesteld bent, Cosse Camper Adventure heeft voor elke reiziger een passend aanbod.

Wij willen samen met u op avontuur gaan en de hele wereld ontdekken. Samen met zijn tweeën of samen met een groep reizigers.

Een camperreis is een ontdekkingsreis. Het gaat niet om de eindbestemming, maar om de totale camperreis. Het avontuur begint al op het moment dat je in de camper instapt. Elke avond ergens anders slapen, nieuwe plaatsen ontdekken, het meevieren van lokale feesten. Of deze camperreis nu 5 of 14 dagen duurt, het is altijd spannend om op pad te zijn met je camper. Op elke hoek wacht een nieuw avontuur. Tijdens de camperreis maak jij deel uit van het avontuur samen met de andere reizigers. Vooral de onverwachte dingen maken zeer veel indruk!

Onze camperreizen bieden voor ieder wat wils. Onze camperreizen zijn geschikt voor alle leeftijden. We bieden een gevarieerd dagprogramma aan waarbij ieder vrij is om wel of niet deel te nemen aan de aangeboden excursies.

Cosse Camper Adventure … een bewuste keuze!

Cosse Camper Adventure camperhuur Oostenrijk ItaliŽ Amerika Cosse Camper Adventure begeleide rondreizen Oostenrijk ItaliŽ AmerikaCosse Camper Adventure begeleide rondreizen Oostenrijk ItaliŽ Amerika

Gegevens:

 
Contact:
Maletha Cosse-Ophof
Telefoon:
0651609306
Adres:
Drentse Mondenweg 21
7831 JA , NIEUW-WEERDINGE

Aangesloten bij:

 

Cosse Camper Adventure gaat medio 2016 zich aanmelden bij de VvKr en één van de garantiefondsen. Op dit moment bieden zij hun klanten een bankgarantie van de ING aan.