Volg ons:

Echt Ierland

Introductie:

Echt Ierland Reisexpert MakeMyHoliday.nlReisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, gezellige pubs bezoeken waar je de ‘locals’ ontmoet en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige Ierse liederen.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de accommodaties en het vervoer uitstekend geregeld zijn.  Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in zorgvuldig geselecteerde, kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn persoonlijke aandocht en traditionele Ierse gastvrijheid.

Alle accommodaties zijn uniek gelegen, zeer sfeervol ingericht en beschikken over een open haard – of turfvuur.

Echt Ierland accommodatie reisexpert MakeMyHoliday.nlEcht Ierland accommodatie reisexpert MakeMyHoliday.nl

Specialisme:

Door onze jarenlange ervaring binnen de reiswereld en dankzij de vele bezoeken aan Ierland is onze kennis over Ierland erg groot en divers. Tijdens onze reizen door Ierland hebben wij gemerkt dat er behoefte is aan rondreizen in een rustig reistempo. Niet gehaast en snel van plaats naar plaats rijden, maar genieten van de bestemming, de mensen, het eten, de accommodaties en bezienswaardigheden waar je op dat moment bent. Wij hebben onze rondreizen door Ierland zo samengesteld, dat je deze fantastische bestemming optimaal kunt ontdekken!

Iedereen is anders, dat weten wij ook. Naast het aanpassen of op maat samenstellen van een rondreis, is het tevens mogelijk een rondreizen (tussentijds) te verlengen.

Echt Ierland pubEcht Ierland vuurtoren reisexpert MakeMyHoliday.nlEcht Ierland rush hour reisexpert MakeMyHoliday.nlEcht Ierland kust reisexpert MakeMyHoliday.nl

Gegevens:

 
Contact:
Team van Echt Ierland
Telefoon:
0357200006
Adres:
Adriaen van Ostadelaan 22
3583 AJ, Utrecht

Aangesloten bij:

 

SGR, Calamiteitenfonds