Volg ons:

Eilandhoppen op Maat

Introductie:

Eilandhoppen op Maat Griekenland Cycladen Dodekanesos SporadenEilandhoppen op Maat is een organisatie die zich specialiseert in het op maat aanbieden van eilandhopreizen.

Het mooie van eilandhoppen is dat u van de ene kleine wereld in de andere vaart en van de ene verbazing in de andere valt. In het zonnetje op het dek van de ferry neemt u voldaan afscheid van het ene eiland en bent u alweer nieuwsgierig naar wat u te wachten staat op het volgende eiland.

Specialisme:

Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen u dus goed adviseren. Wij bieden voornamelijk kleinschalige accommodaties aan, zodat u echt de sfeer van het land kunt proeven.

Alle reizen die wij aanbieden zijn aan te passen zoals u dat wilt, een dagje langer, een dagje korter, nog een extra eiland erbij, geen probleem…

Klik HIER voor meer informatie over onze rondreizen en accommodaties.

Eilandhoppen op Maat Griekenland Cycladen Dodekanesos SporadenEilandhoppen op Maat Griekenland Cycladen Dodekanesos SporadenEilandhoppen op Maat Griekenland Cycladen Dodekanesos Sporaden Ferry

Gegevens:

 
Contact:
Andros Bosman
Telefoon:
0118 210 184
Adres:
Benensonstraat 23
4336 LK, Middelburg

Aangesloten bij:

 

SGR, ANVR & Calamiteitenfonds