Volg ons:

Explore Tanzania

Introductie:

Explore Tanzania reisexpert MakeMyHoliday.nlExplore Tanzania is de eerste gespecialiseerde organisatie in Nederland voor reizen naar Tanzania en Zanzibar. Reizen te midden van de grote wildmigratie, weg van de massa, versmolten met de natuur, met een 100% garantie op wildlife.

De basis van Explore Tanzania wordt gevormd door Marjolijn Pronk en Marloes Pronk.
Marjolijn en Marloes zijn thuis in Tanzania. Ze zijn samen opgegroeid in Arusha, een stad aan de voet van Mount Meru en vlakbij de nationale parken in Noord Tanzania. Gedreven door hun passie voor Tanzania beloven zij u de ultieme Afrika beleving.

 

Specialisme:

Explore Tanzania is de specialist voor reizen op maat naar Tanzania.

Marjolijn en Marloes maken gebruik van hun diepgewortelde persoonlijk netwerk van lokale partners voor accommodaties, transport en safarigidsen. Kwaliteit en service staan voorop in de adviezen en reizen. Een reis die is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Of u nu kiest voor luxe, comfort of juist eenvoud. Of een combinatie wilt van een safari-avontuur en een verblijf op de witte stranden van Zanzibar… Uw reis wordt op maat gemaakt! Hierbij staan behoud van de natuur en respect voor de lokale bevolking hoog in het vaandel.

Explore Tanzania reisexpert MakeMyHoliday.nlExplore Tanzania reisexpert MakeMyHoliday.nlExplore Tanzania reisexpert MakeMyHoliday.nlExplore Tanzania reisexpert MakeMyHoliday.nl

 

Gegevens:

 
Contact:
Team van Explore Tanzania
Telefoon:
055 5332550
Adres:
Koninginnelaan 33
Apeldoorn, 7315 BK

Aangesloten bij:

 

SGR