Volg ons:

FarmCamps

Introductie:

FarmCamps Logeren en kamperen bij de Boer. Reisexpert MakeMyHoliday.nlLuxe logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte safaritent of lodgetent met badkamer. Ga op boerenavontuur en ontsnap aan de drukte van de dag.

Knuffel met de dieren, slinger in de Hooi Hooi Speelschuur, spetter bij de Water Pret Weide of ga op stap met de boer.

Spelenderwijs leren jullie over het leven op de boerderij en waar ons eten nu eigenlijk vandaan komt. Doe de opdrachten uit het BoerenPaspoort en verdien het enige echte BoerenKnecht Diploma. Terwijl de kids druk zijn op de boerderij, relaxen de ouders met een drankje en boek op de veranda bij de tent.

Specialisme:

FarmCamps Kamperen met kids bij de boer in Nederland ItaliŽ FrankrijkFarmCamps is luxe logeren bij de boer. In eerste instantie richten wij ons op jonge gezinnen. Kinderen spelen steeds minder buiten, zitten achter een beeldscherm en bewegen een stuk minder dan vroeger. Maar... kijk wat er gebeurt als je ze meeneemt naar de boerderij. Als ze met de boerin meegaan en de dieren mogen voederen, of met de boer mee het land op.

Je slaapt in een luxe Safaritent met toilet of Lodgetent met zelfs een hele badkamer. De tenten zijn voorzien van heerlijke échte bedden en de keuken is van alle gemakken voorzien. Voor kou hoef je niet bang te zijn, dan doe je lekker de kachel aan in de tent.

Op de boerderij is voldoende te beleven. Alle boerderijen hebben genoeg dieren om te knuffelen en te voeren en stallen om uit te mesten. En rusten de dieren uit dan zijn er overal speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren. Bovendien bieden alle FarmCamps boerderijen goede faciliteiten en diensten; van centraal terras, kampvuur, boerderijwinkel met WiFi tot en met nette en verwarmde sanitaire voorzieningen. Geen zin om zelf boodschappen te doen, dan verzorgt de boerin een ontbijtje aan de tent of een heerlijk BBQ-pakket.

Goed om te weten, voor de wat koudere maanden maart, april, september en oktober geldt er een Fijn Weer Garantie. Daarmee kun je gratis omboeken mocht het weer echt enorm slecht zijn!

Klik HIER voor meer informatie over FarmCamps.

FarmCamps Kamperen met kids bij de boer in Nederland ItaliŽ FrankrijkFarmCamps Kamperen met kids bij de boer in Nederland ItaliŽ FrankrijkFarmCamps Kamperen met kids bij de boer in Nederland ItaliŽ FrankrijkFarmCamps Kamperen met kids bij de boer in Nederland ItaliŽ Frankrijk

Gegevens:

 
Contact:
Team van FarmCamps
Telefoon:
088 8889188
Adres:
Kerkstraat 14
1404 HH, Bussum

Aangesloten bij:

 

Thuiswinkel Waarborg