Volg ons:

Fiets-Fun

Introductie:

Fiets-Fun. FietsvakantiesSinds 1996 is Fiets-Fun actief met het organiseren van fietsvakanties. Begonnen met een aantal de Waard tenten in de Achterhoek is het langzaam maar zeker gaan groeien.

Na een aantal mooie routes in Nederland aangeboden te hebben, kwamen er steeds meer vragen om dit concept ook in het buitenland te gaan ontwikkelen.

Na Denemarken volgde Frankrijk en daarna België en Italië. Maar daar bleef het niet bij. In Indonesië en Suriname hebben we gebieden gevonden buiten de drukke gebieden om, waar we niet alleen fietsen, maar ook wandelen, snorkelen of duiken en het land proberen te ontdekken.

Sinds 2010 hebben we ook een begin gemaakt met het aanbieden van hotel fietsreizen. Het is gebleken dat veel van onze website bezoekers dit onderdeel nog misten bij Fiets-Fun. Deze tochten kunnen worden gemaakt in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Specialisme:

Fiets-Fun. Fietsvakantie Dolomieten ItalieFiets-Fun is gespecialiseerd in het organiseren en aanbieden van allerlei mooie fietsvakanties en –reizen naar landen zoals Nederland, Denemarken, Frankrijk, België, Italië, Indonesië en Suriname. Gebieden die ook geschikt zijn om met kinderen naar toe te gaan.

Naast fietsvakanties kunt u bij Fiets-Fun ook terecht voor campingvakanties. Dit gebeurt onder de naam Camping-Fun.

Op meer dan 40 geselecteerde campings kunt u verblijven in een comfortabele 4- of 6- persoons De Waard tent.  Mooie familiecampings met uitgebreide voorzieningen, maar ook kleine gemoedelijke natuurcampings.

De campings bevinden zich in schitterende landelijke streken in Nederland, Denemarken, Italië, Spanje en Frankrijk waar u volop de gelegenheid hebt om te fietsen, te wandelen, karakteristieke dorpen te bezoeken of op een andere manier te genieten van wat de streek te bieden heeft.

We zullen altijd en bewust een klein bedrijf blijven om u beter van dienst te kunnen zijn. Regelmatig een wisseling van routes om het aanbod fris te houden. Af en toe nieuwe concepten om iedereen te kunnen bedienen. We blijven 7 dagen in de week bereikbaar voor u van 9.00 uur tot 22.00 uur om u te informeren en te helpen.

Fiets-Fun: méér dan fietsen

Fiets-Fun. Fietsvakantie en kampeervakantie met gezinFiets-Fun. Fietsvakantie Denemarken met kinderenFiets-Fun-fietsvakantie-Suriname-Brokopondo-familie-kinderenFiets-Fun.nl. Fietsvakantie Indonesie Bali met kinderen

Gegevens:

 
Contact:
Eddy Nomden
Telefoon:
050-5034171
Adres:
Postbus 10
9320 AA, Peize

Aangesloten bij: