Volg ons:

Gabrielle Pot Reizen

Introductie:

Gabrielle Pot Reizen‘Niets maakt zo gelukkig als reizen’: wat is er dan leuker dan je elke dag met reizen bezig te houden.


Meer dan twintig jaar geleden maakte ik mijn entree in de reiswereld, met een eigen bedrijf omdat ik dan alle kansen had om mijn ideeën vorm te geven, mijn creativiteit gestalte te geven, en mijn passie voor reizen te delen.

Reizen maakt niet alleen gelukkiger, het maakt mensen ook creatiever, en reizen maakt dat je je jonger, creatiever en zelfbewuster voelt. Zelf voel ik dat wanneer ik op reis ben, en ik hoop dat de reizen die ik organiseer ertoe bijdragen dat die ervaringen gedeeld worden.

Gabrielle Pot Reizen, een kleine reisorganisatie, gespecialiseerd in reizen op maat: bijzondere reizen waarbij de ondernemingslust en eigenheid van de deelnemers zoveel mogelijk tot hun recht kunnen blijven komen.

Daarom probeer ik goed te luisteren, te adviseren, mogelijkheden maar ook onmogelijkheden aan te geven. Ik wil de tijd nemen om een reis samen te stellen die zo volledig mogelijk aansluit bij de verwachtingen, en hoop dat iedereen thuiskomt met bijzondere ervaringen, waar nog lang en met veel plezier op wordt teruggekeken!

Gabrielle Pot Reizen Jordanie JerashGabrielle-Pot-Reizen-Cyprus-AkamasGabrielle-Pot-Reizen-Egypte-CairoGabrielle-Pot-Reizen-Tunesie

Specialisme:

Uw individuele reis op maat
Wanneer u een bijzondere reis gaat maken, hebt u vrijwel zeker wensen en verwachtingen: u hebt gekozen voor een land dat u  wilt ontdekken, u bent nieuwsgierig en geïnteresseerd. Daarom organiseren wij uw reis op maat, zodat uw wensen waar mogelijk in vervulling kunnen gaan. Op onze website vindt u voorstellen voor een reis op maat: hier kunt u zien wat het beste bij u past. U kunt een voorbeeldreis boeken, maar u kunt ook elementen van verschillende reizen samenvoegen, of zelf met voorstellen komen; wilt u ergens langer blijven, dan boekt u één of meer extra nachten. Aan de hand van uw wensen maken wij een kosteloze offerte.

Reizen op maat voor groepen
Ook wanneer u met een grotere groep op reis gaat, kunnen wij maatwerk leveren. Samen een stad bezoeken, cultuur opsnuiven, de ervaring delen van de stilte van de woestijn, een uitdagende wandeltocht maken. Wij onderzoeken graag met u wat een onvergetelijke reis kan worden voor uw familie, uw vrienden, uw collega’s.  

Groepsreizen
Enkele reizen bieden we ook als groepsreis aan, zoals ruitervakanties, sommige rondreizen en reizen voor ouders & kinderen. In enkele gevallen reist u met een internationale groep, wij geven dit duidelijk aan bij de reisbeschrijving.

Gabrielle-Pot-Reizen-Egypte-SinaiGabrielle-Pot-Reizen-Marokko-marktGabrielle-Pot-Reizen-Marokko-theepotjesGabrielle-Pot-Reizen-Turkije-zuidkust

Gegevens:

 
Contact:
Gabrielle Pot
Telefoon:
00 31 20 6893182
Adres:
Jacob van Lennepkade 11
1054 ZD, Amsterdam

Aangesloten bij:

 

SGR, Calamiteitenfonds