Volg ons:

Hamba Kahle Natuurreizen

Introductie:

Hamba Kahle NatuurreizenHamba Kahle betekent "Goede Reis" in de Zoeloe en Xhosa taal en dat is wat wij u willen bieden. Als Nederlandse reisorganisatie zijn we gespecialiseerd in individueel maatwerk in Zuidelijk en Oostelijk Afrika maar onze klanten zwermen uit van pool tot pool. 

Onze kracht is een wereldwijd netwerk van lokaal agenten die klaar staan om voor u aan het werk te gaan. Wij zijn o.a. agent van Outlook Safaris (Atlasville, SA), Birding Africa (Kaapstad, SA), Bobo Campers (Johannesburg, SA) en Apollo Campers (Brisbane, AUS).

Specialisme:

Hamba Kahle NatuurreizenKenmerk van elke Hamba Kahle Hamba Kahle NatuurreizenNatuurreis is beleving. Passend bij uw interesse, algemeen gericht op natuurervaring in de mooiste landschappen of juist gespecialiseerd gericht op bijvoorbeeld  vogels of orchideeën.

Daarom begint een boeking niet met een reis maar met een inventarisatie van uw wensen. Samen met lokaal agenten of met andere Nederlandse reisorganisaties gaat Hamba Kahle voor u op zoek naar de best passende reis. Soms als volledig maatwerk maar ook vaak gebruik makend van bestaande arrangementen.

Hamba Kahle NatuurreizenAls vervoermiddel  kan gekozen worden voor een auto met daktent of campers van vertrouwde verhuurders als Asco Car Hire (Namibië) en Bobo Campers (zuidelijk Afrika).  Kamperend op plaatsen ver buiten de traditionele routes of binnen de grenzen van nationale parken.

Toch liever een auto met lokaal hotel of een safarilodge? Ook dat kan, Hamba Kahle Natuurreizen werkt hiervoor nauw samen met Outlook Safaris (Atlasville, SA). U kunt bijvoorbeeld kiezen voor “Pearls of Limpopo” (een pakket met de vier mooiste lodges in het noorden van Zuid-Afrika), een boomhut in het Kruger Nationaal Park, verrassende accommodatie bij Amazing Kenia of een safari lodge in South Luangwa (Zambia). 

Hamba Kahle NatuurreizenIndividueel maatwerk betekent niet dat u altijd alleen de bush intrekt. Hamba Kahle Natuurreizen regelt uw excursies en vaak kunt u ook in natuurreservaten tochten boeken.

Hamba Kahle Natuurreizen biedt u ook een ruime keus aan vogelreizen. Samen met Outlook Safaris zijn twee vogelsafaris in Zuid-Afrika op de markt gezet. Birding Africa biedt kleinschalige groepsreizen van Madagascar tot Gambia, van de hooglanden van Ethiopië tot de eilanden van Sao Tomé. Altijd met de best mogelijke reisleider.

Denkt u over Costa Rica,  Zuid-Amerika of Azië? Dat kan ook. We werken hiervoor samen met Aratinga Tours (Costa Rica), Cascada Adventures (Chili, Argentinië met als topper de Torres del Paine); Brazil Nature Tours (Pantanal en zuidelijke Amazone), Sicklebill Safaris (Papoea Nieuw Guinea),    en Dieuwke Reitsma, de Indonesië Reisadviseur  ( o.a. een spectaculaire vulkanenreis op Java of een familiereis naar de Gordel van smaragd).

Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u op zoek!

Gegevens:

 
Contact:
Kees Boele
Telefoon:
0619782091
Adres:
Remmingaweg 48
9751 VR, Haren

Aangesloten bij: