Volg ons:

Het Andere Spanje

Introductie:

Het Andere Spanje is, zoals de naam al zegt een pure Spanje Specialist. Onze klanten hebben een voorliefde voor de Spaanse cultuur en natuur en houden van kleinschalig toerisme op een manier waarop zij zich volkomen thuis voelen.

Het Andere Spanje brengt u naar het Spaanse binnenland waar de geschiedenis haar sporen heeft nagelaten. Wij vertellen u de verhalen en laten u ruiken aan en proeven van de Spaanse keuken.Het Andere Spanje Fotografiereis Wijnreis AndalusiŽ

Specialisme:

In ons aanbod vindt u accommodaties en rondreizen. De natuur en het cultureel- en historische erfgoed van Spanje zijn de rode draad en brengen u op plekken waar u weinig andere toeristen zult tegenkomen. Wij werken samen met experts en hebben met deze partners unieke reizen samengesteld zoals een wijnreis naar het opkomende wijngebied in Las Alupjarras en een unieke fotografiereis naar Andalusië.

Laat u inspireren door onze website. Wij maken uw reis op maat. Van ons mag u een gedegen advies verwachten. U heeft zelf geen omkijken naar het organiseren van uw vakantie. Deze begint als u thuis de deur achter u dicht trekt.

Het Andere Spanje bestaat sinds 1993 en heeft veel tevreden klanten, waarvan een groot aantal bij ons terugkomen.

Het Andere Spanje MakeMyHoliday.nl

Gegevens:

 
Contact:
Mieke Ter Morshuizen
Telefoon:
0626678077
Adres:
Molentocht 21
3471 ac, Kamerik

Aangesloten bij: