Volg ons:

Kasteelovernachtingen.nl

Introductie:

Kasteel overnachtingen Anne Mulder FrankrijkKasteelovernachtingen.nl biedt een eigenwijs en uniek concept en is sinds 2005 dè specialist op het gebied van bijzondere arrangementen in kastelen en landhuizen.

Tevens adviseert Kasteelovernachtingen.nl bedrijven op het gebied van bedrijfsevents en teamuitjes. Groepen kunnen tevens rekenen op professioneel advies.

Het concept van Kasteelovernachtingen.nl is in februari 2005 ontwikkeld door Anne Mulder, vanuit haar passie voor kastelen en liefde voor Frankrijk. Anne Mulder maakt regelmatig reizen langs de kastelen en landhuizen en kent de kasteeleigenaren persoonlijk.

Kasteel overnachtingen Anne Mulder bed & breakfast Frankrijk chambre d'hotes

 

 

De locaties op Kasteelovernachtingen.nl staan bekend om hun goede service en hoge kwaliteit. Veel van de locaties werken met het principe van chambres en table d'hôte (ook wel bekend als bed & breakfast). Dit is geen hotel maar een privélocatie. Er zijn maximaal 5 kamers in het huis en er mogen maximaal 15 personen logeren. Soms bevinden zich ook nog gites (vakantiehuisjes) op het landgoed. In dat geval mogen er meer gasten zijn. 

Bij Kasteelovernachtingen.nl boeken gasten unieke vakanties op bijzondere locaties in Europa. 

Kasteel overnachtingen huwelijksreis bed & breakfast Frankrijk chambre d'hotesKasteel overnachtingen hotel bed & breakfast Frankrijk chambre d'hotesKasteel overnachtingen zwembad bed & breakfast Frankrijk chambre d'hotes

Specialisme:

Een unieke belevenis! Rondreizen langs kastelen is echt iets bijzonders. Kasteelovernachtingen.nl   biedt een menukaart van rondreizen: Kastelen à la carte, Loire Tour, Bourgogne Tour, Normandie/BretagneTour, LimousinTour en de unieke Surprise Tour.

Wij stellen een reis samen die geheel aansluit bij uw persoonlijke wensen en budget. Wij kennen de locaties en hun eigenaren persoonlijk en kiezen de beste locaties voor u uit. U reist per auto van kasteel naar kasteel, wij maken een reisschema en boeken de locaties voor u. U betaalt een klein bedrag aan handlingskosten voor deze service.

De rondreizen zijn uitermate geschikt tijdens de voor- en najaarsvakanties, op weg naar uw vakantiebestemming in het hoogseizoen, als huwelijksreis etc.

Kasteel overnachtingen Anne Mulder bed & breakfast Frankrijk chambre d'hotesKasteel overnachtingen kerst bed & breakfast Frankrijk chambre d'hotesKasteel overnachtingen bijzonder bed & breakfast Frankrijk chambre d'hotes
 

Gegevens:

 
Contact:
Anne Mulder
Telefoon:
0000000000
Adres:
p/a Postbus 82
Badhoevedorp, 1170 AB

Aangesloten bij:

 

Kasteelovernachtingen.nl is intermediair en is zelf niet aangesloten bij een fonds.