Volg ons:

KidsReizen

Introductie:

 

KidsReizen. Fantastische verre reizen met kinderen.Explore the World!

Met het hele gezin op ontdekkingstocht naar verre landen: een onvergetelijke belevenis!

En KidsReizen maakt het je ook nog makkelijk. KidsReizen biedt individuele maatwerkreizen en geeft persoonlijk en praktisch advies, op basis van eigen ervaringen. Zo beleef jij samen met je gezin een familie avontuur om nooit te vergeten!

Specialisme:

KidsReizen. Verre reizen met kinderen. Reizen op maat. SwazilandKidsReizen is een gespecialiseerde reisorganisatie voor gezinnen die met hun (jonge) kinderen de wereld willen ontdekken. Door persoonlijke ervaring met het reizen met kinderen in de landen die worden aangeboden, kan KidsReizen deskundig en praktisch advies geven.

KidsReizen biedt geen groepsreizen, maar individueel maatwerk zodat je je eigen droomreis kunt samenstellen en samen met je kind(eren) kunt genieten van jullie eigen familie avontuur in Thailand, Bali, Vietnam, China, Zuid-Afrika, Costa Rica, Argentinië, Australië, Suriname of Marokko! Binnenkort zullen ook Maleisië en Cuba worden toegevoegd aan het programma.

Verre reizen met kids: een superbelevenis

KidsReizen. Verre reizen met kinderen op maat. Bora Bora huisjesVoor veel gezinnen lijkt het een hele onderneming om met kids een reis naar een verre bestemming te maken, maar niets is minder waar! Een verre reis maken met kinderen is een superbelevenis en als de voorbereidingen goed zijn, genieten jullie des te meer van een zorgeloos en onvergetelijk familie avontuur!

Kids ver op reis ontdekken een nieuwe wereld en zullen de tijd van hun leven hebben met bijvoorbeeld een ritje bovenop een olifant in Thailand, fietsen door de rijstvelden op Bali, spoorzoeken in een wildpark in Zuid-Afrika of als een echte gaucho op een boerderij in Argentinië! Kijk door de ogen van je kids en geniet met ze mee!


Explore the world, wij helpen je graag op weg!

 

Klik hier om je vakantiewens te plaatsen en ontvang gerichte voorstellen > 

 

Gegevens:

 
Contact:
Marie-Josť Bluijssen
Telefoon:
0207751955
Adres:
Duinzichtlaan 4
2061 DA, Bloemendaal

Aangesloten bij:

 

SGR