Volg ons:

Let's Go Morocco

Introductie:

Marokko, een warme geurendeken van kruiden en specerijen, prachtige gebouwen en imposante moskeeën, bedrijvigheid op het Djemaa el Fna, sterrennachten in de woestijn, een frisse neus in de Hoge Atlas en een zwoele zomerbries door je haar in Essaouira…

Let's Go Morocco is dé reisorganisatie gespecialiseerd in unieke en avontuurlijke reizen op maat naar Marokko!

Van excursie of trekking tot complete reis geheel naar wens samengesteld. Of je nu van een actieve of ontspannende vakantie houdt, op zoek bent naar vrijwilligerswerk of een incentive óf gewoon nieuwsgierig bent naar de prachtige landschappen en sprookjesachtige steden die dit prachtige land rijk is; bij Let's Go Morocco kan het allemaal!

Duurzaamheid en verantwoord reizen zijn als een rode draad door ons aanbod verweven en samen met onze lokale agent zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe reizen en projecten.

ONTDEK – BELEEF - HERINNER

Let’s Go Morocco

Let's go Morocco reizen op maat MarokkoLet's go Morocco reizen op maat MarokkoLet's go Morocco reizen op maat MarokkoLet's go Morocco reizen op maat Marokko

Specialisme:

Heb je een reis langs de Koningssteden al tijden hoog op je lijstje staan of bestaat de wens een prachtige trekking te maken door het Atlas Gebergte met als hoogtepunt het bereiken van de top van de Toubkal? Wil je graag een leuke reis met de kinderen maken door het Zuiden van Marokko inclusief een onvergetelijke overnachting in de woestijn of juist een ontspannende Citytrip naar het overweldigende Marrakech?

Door ons diverse aanbod en de vele onderdelen die gecombineerd kunnen worden, kunnen we voor jou die unieke reis samenstellen. Bij Let’s Go Morocco kun je rekenen op een persoonlijke en snelle service en worden de reizen met de grootste zorg samengesteld.

Let's go Morocco reizen op maat MarokkoLet's go Morocco reizen op maat MarokkoLet's go Morocco reizen op maat MarokkoLet's go Morocco reizen op maat Marokko

Laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken een voorstel op maat voor een onvergetelijke reis naar het magische Marokko!

Gegevens:

 
Contact:
Grada-Marie Verschage
Telefoon:
0612105454
Adres:
Middellaan 248
4811 VM, Breda

Aangesloten bij:

 

VvKR Let's go MoroccoGGTO Let's go Morocco