Volg ons:

MakeMyHoliday.nl

Introductie:

MakeMyHoliday.nl Josť HoutmanMakeMyHoliday.nl is een onafhankelijke reis- en vakantiewebsite voor iedereen die iets anders zoekt, een andere manier van vakantiebeleving wil en waar u andere aanbieders met verrassendeunieke en bijzondere reizen en accommodaties ontmoet.

We hebben een passie voor reizen en zijn zelf altijd op zoek naar unieke en kwalitatieve accommodaties. We weten dan ook hoe lastig het is om via internet je reis of accommodatie te vinden die aan al je wensen voldoet. Vaak kom je uit bij het aanbod van de bekende grote aanbieders en dat is dan niet wat je zoekt. Daarom hebben we MakeMyHoliday.nl opgezet.

In 2012 heeft MakeMyHoliday.nl de Award eTravel Startup 2012 gewonnen als meest vernieuwd concept in de reisbranche.

 

Specialisme:

WAT DOEN WE VOOR U?
 

Op MakeMyHoliday.nl kunt u uw vakantiewens plaatsen en ontvangt u ideeën en gerichte voorstellen van de aangesloten reisorganisaties. Wilt u liever zelf zoeken? Dat is ook mogelijk. Sinds kort kunt u namelijk ook zelf zoeken in het aanbod van de reisexperts. Elke maand komen er nieuwe bestemmingen, reizen, accommodaties en aanbieders bij.

MakeMyHoliday.nl biedt dus zelf geen vakanties, reizen of activiteiten aan. We zijn een onafhankelijke partij die u in contact brengt met mooie aanbieders en kennis laat maken met hun aanbod. 

ONTDEK, VIND EN BELEEF UW VAKANTIE MET MAKEMYHOLIDAY.NL
 

Nieuwsgierig geworden? Neem ter inspiratie een kijkje bij de VAKANTIE-IDEEEN of reisverhalen of kijk welke wensen andere mensen hebben. 

Wilt u ook graag voorstellen voor uw reis of vakantie ontvangen? Plaats gratis en vrijblijvend UW VAKANTIEWENS en de reisexperts gaan voor u op zoek! 

Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

MakeMyHoliday.nl Vakantie idee

Gegevens:

 
Contact:
Team van MakeMyHoliday.nl
Telefoon:
0854010561
Adres:
Prinsenstraat 18
3311 JS, Dordrecht

Aangesloten bij:

 

MakeMyHoliday.nl biedt zelf geen vakanties, reizen of activiteiten aan. We zijn een onafhankelijke partij die u in contact brengt met reisaanbieders en kennis laat maken met hun aanbod. De reisexperts zijn aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, VvKR, GGTO en/of STO, tenzij anders vermeld op de profielpagina van de reisexpert.