Volg ons:

Natuurlijk Reizen

Introductie:

Natuurlijk Reizen Anne van den BoogaartNatuurlijk Reizen neemt u mee naar bijzondere streken binnen en buiten Europa. Wij bieden wandelreizen, actieve rondreizen, workshops en arrangementen aan, waarbij respect voor en interesse in de natuur en cultuur centraal staat.

Met onze reizen leert u een land van binnenuit kennen en maakt u contact met de lokale bevolking. Ook proeft u tijdens uw verblijf van de traditionele (slow-food) keuken en komt u op plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan. Kortom, u voelt, proeft en ervaart…! 

Natuurlijk-Reizen-Anne-van-den-Boogaart-

Natuurlijk-Reizen-Anne-van-den-Boogaart-fotografiereis

Specialisme:

Wij reizen in kleine groepen van minimaal zes en maximaal twaalf deelnemers (op een enkele reis wijken wij hiervan af) en verblijven waar mogelijk in bijzondere accommodaties. Tevens bieden wij individuele reizen aan waarbij u er zelf op uit trekt met zijn tweeën of met een eigen groepje. Indien gewenst kunnen wij ook een reis op maat voor u maken. U heeft de keuze uit vele mogelijkheden.

Natuurlijk Reizen is aangesloten bij de GGTO, het garantiefonds voor gespecialiseerde kleinschalige touroperators, deelnamenummer 1254  en is lid van Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties, VvKR. 

Natuurlijk-Reizen-Anne-van-den-Boogaart-wandelreizen

Natuurlijk-Reizen-Anne-van-den-Boogaart-wintersport

Gegevens:

 
Contact:
Peter Guijt
Telefoon:
0626016045
Adres:
Van Hogendorpstraat 861
1051 CD , Amsterdam

Aangesloten bij:

 

VvKR Kleinschalige reisorganisatiesGGTO Garantiefonds kleinschalige reisorganisaties Reis vakantie idee