Volg ons:

Norge Reiser

Introductie:

Norge Reiser Noorwegen Zweden Finland MakeMyHoliday.nl vakantie idee 2015 2016Een familie bedrijf opgericht in 2000 door Rietje Baas. Rietje en haar collega's (Ignas en Esther) kunnen bogen op grondige reis-, in- en verkoopervaring van reizen naar Scandinavië, Spitsbergen, Groenland en de Baltische Staten.

Jarenlang hebben zij de landen doorkruist op zoek naar juist die speciale plekjes en verblijfsmogelijkheden die een extra dimensie aan een fantastische  vakantie geven. Alle aangeboden accommodaties worden persoonlijk door ons bezocht en regelmatig gecontroleerd. "De landen zijn zo uitgestrekt dat deskundig advies onontbeerlijk is, bovendien dragen wij graag onze  persoonlijke liefde voor de landen uit, door ons enthousiasme en kennis met onze klanten de delen. Het zou zo jammer zijn als de reiziger de mooie plekjes voorbij rijdt, die juist voor die onvergetelijke ervaring zorgen".

Kleinschalig en persoonlijk zijn onze trefwoorden! Ieder jaar proberen we nieuwe accommodaties en leuke plekjes te vinden. Het ligt niet in onze bedoeling om enorm te groeien, we zoeken de groei meer in kwaliteit dan in kwantiteit, we willen altijd goed en persoonlijk met u omgaan.

Norge Reiser Noorwegen Zweden Finland MakeMyHoliday.nl vakantie idee 2015 2016

Specialisme:

Gespecialiseerd in de organisatie van en bemiddeling bij reizen naar en in Noorwegen incl. Spitsbergen, Zweden, Finland, Antarctica en de Baltische Staten. Zo bemiddelen wij voor de individuele reiziger bij de organisatie van vervoer en accommodatie. Alles geregeld, maar toch helemaal op eigen initiatief één van de uitgestrekte landen verkennen.

Daarnaast organiseren wij op maat gesneden, kant en klare hotel-, bungalow- en kampeer hut rondreizen, die u langs de mooiste plekjes van deze fascinerende landen voeren en een totaal belevenis van natuur en cultuur omvatten.

Uiteraard stelt Norge Reiser op verzoek ook speciale reizen op maat samen voor groepen en incentives. Iedere reiziger die bij ons boekt krijgt een individuele routebeschrijving mee op reis, die uitstekend leesbaar is en adequaat de route en alle bezienswaardigheden onderweg aangeeft.

Norge Reiser Noorwegen Zweden Finland MakeMyHoliday.nl vakantie idee 2015 2016Norge Reiser Noorwegen Zweden Finland MakeMyHoliday.nl vakantie idee 2015 2016Norge Reiser Noorwegen Zweden Finland MakeMyHoliday.nl vakantie idee 2015 2016Norge Reiser Noorwegen Zweden Finland MakeMyHoliday.nl vakantie idee 2015 2016

Gegevens:

 
Contact:
Rietje Baas & Esther Baas
Telefoon:
085-4010810
Adres:
Dreef 2
7641 HN, Wierden

Aangesloten bij:

 

SGR