Volg ons:

Sable Tours

Introductie:

Salbe Tours Zuidelijke Afrika reisexpert MakeMyHoliday.nlSlapen onder de sterrenhemel in de open lucht in de Namibische woestijn, wandelen met een ranger door een privé wildpark, een ballonvlucht maken over de Serengeti of zwemmen met dolfijnen in Mauritius.

Voor ons, Pieter en Marcella van Sable Tours, is het organiseren van reizen naar zuidelijk Afrika meer dan een passie. Wij willen onze klanten graag laten delen in onze liefde voor dit geweldig mooie deel van het Afrikaanse continent. Pieter is geboren en getogen in Zuid-Afrika en heeft dan ook niet alleen een speciale band met zijn vaderland, maar ook een enorme kennis van Zuid-Afrika en omringende landen. Door deze kennis en het plezier in wat wij doen, kunt u ervan verzekerd zijn dat wij tot het uiterste gaan om uw ideale reis te realiseren. Sleutelwoorden zijn daarbij maatwerk, specialisatie, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en kleinschaligheid.

Specialisme:

Gaat u een verre reis maken, dan wilt u natuurlijk dat uw ervaring overeenkomt met de verwachtingen die u voor vertrek had. Het is daarom heel belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar uw wensen en ideeën vooraf. Onze offertes worden dan ook opgesteld nadat wij persoonlijk contact met u hebben gehad.

Bij het samenstellen van de reis houden wij rekening met uw voorkeuren voor accommodaties (van eenvoudig tot luxe) en activiteiten. Wij adviseren u over alle opties en attenderen u op mogelijkheden waaraan u nog niet had gedacht. Wij geven altijd de voorkeur aan kleinschalige verblijven, waar service en aandacht hoog in het vaandel staan. Ook werken wij bij voorkeur samen met lokale gidsen en kleine bedrijfjes.

Naast individuele maatwerkreizen bieden wij ook groepsreizen aan met kleine groepjes. Deze groepsreizen worden altijd begeleid door ervaren Engels- of Nederlands/Afrikaans sprekende gidsen, die een gedegen kennis hebben van uw bestemming.

Voor ons is geen wens te gek of uitdaging te groot. Wij laten u graag al de speciale plekjes in zuidelijk Afrika zien die wij door de jaren heen hebben ontdekt! Bekijk onze website om inspiratie op te doen voor uw droomreis naar Afrika.
Sable Tours streeft ernaar uw verwachtingen te overtreffen!

Sable Tours reizen Zuidelijk Afrika reisexpert MakeMyHoliday.nlSable Tours reizen Zuidelijk Afrika reisexpert MakeMyHoliday.nlSable Tours reizen Zuidelijk Afrika reisexpert MakeMyHoliday.nl safari lodgesSable Tours reizen Zuidelijk Afrika reisexpert MakeMyHoliday.nl

Gegevens:

 
Contact:
Marcella Kemperman & Pieter Kerkhof
Telefoon:
0031787850702
Adres:
Slangenburg 202
3328 DV, Dordrecht

Aangesloten bij:

 

SGR