Volg ons:

Tirol Outdoor Experience

Introductie:

Tirol Outdoor Experience is een internetreisorganisatie die actieve reizen aanbiedt in de Alpenlanden. Wij maken hiervoor gebruik van een groot professioneel Alpendekkend partnernetwerk.

Inmiddels hebben wij ook meerdere reizen waaronder gezinsreizen, die wij helemaal in eigen beheer uitvoeren. Deze reizen zijn alleen toegankelijk voor Nederlandse en Belgische klanten.

Specialisme:

Actief bezig zijn kan in de Alpen in elk seizoen en op vele wijzen.

Tirol Outdoor Experience heeft een breed assortiment aan zomer- en wintersporten. En ons motto is : wat je niet kunt, dat kan je leren. Dus ook ons cursusaanbod is zeer divers en loopt uiteen van beginnend tot gevorderd, zowel in de zomer als in de winter.

Actief bezig zijn kan bij ons ook in verschillende gradaties. Je kunt rustig fietsen van Oberstdorf (Zuid-Duitsland) naar Merano (Süd Tirol, Italië) of mountainbiken in het ruige berglandschap van de Dolomieten.

Je kunt langlaufen of sneeuwschoenwandelen. Wil je eens een off-piste ervaring opdoen kan dit middels één van de vele cursussen skitouren die wij aanbieden. Ook watersporten als raften en canyoning zitten bij ons in het pakket. Vooral families genieten van onze multisportweken in de zomer.

Wij bedienen met onze reizen zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Ook voor scholen hebben wij zo onze vaste adressen.

Kortom Tirol Outdoor Experience is avontuurlijk, spannend, verrassend en opwindend maar ook uniek, creatief en onbegrensd. Bovendien kunt u bij ons uitgaan van gediplomeerde mensen die het woord professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het contact voor de reis is voor ons net zo belangrijk als het contact daarna.

Tirol Outdoor Experience heeft nog tijd voor de klant. U kunt altijd  vrijblijvend om advies vragen. Wij kunnen binnen 1,5 week offertes leveren voor maatwerk reizen.

Tenslotte nog even dit. Een gevoel van totale ontspanning ervaren door actief bezig te zijn, dat willen wij onze klanten graag meegeven!

Klettersteigen in Oostenrijk, Duitsland, ItalieOutdoorvakantie. Wandeltocht met familie of vrienden in Oostenrijk, ItalieOutdoorvakantie, wintersportreis, wandelen en klimmen met familie of vriendenWintersport reis. Wandel hutten tocht in Italie, Zwitserland, Oosterijk met familie of vrienden

 

Gegevens:

 
Contact:
Beja van der Grift
Telefoon:
013 5056440
Adres:
Gildelaan 71
5081 PJ, Hilvarenbeek

Aangesloten bij: