Volg ons:

Tritt - Case In Toscana

Introductie:

Tritt vakantiehuizen Toscane ItaliŽToscane, één van de mooiste streken van Italië, die al eeuwenlang mensen fascineert: Koningen en Koninginnen, beeldhouwers, schilders, schrijvers en toeristen die er steeds weer willen terugkomen. Menigeen kent de beelden van de prachtige groene heuvels met een blauw-roze lucht erboven en de schilderachtige boerenhuizen. De prachtige steden met vele kunstschatten, zoals Siena, Lucca en Florence. En niet te vergeten die heerlijke keuken, gebaseerd op wat het land per seizoen te bieden heeft...
     
Leven in Toscane schenkt je levenskunst- en levensvreugde. La dolce vita, dolce far niente.....
Stelt u zich voor: Een warme zomeravond in een willekeurig landhuis in Toscane. U zit op het terras met een heerlijk glas rode wijn en kijkt uit over het glooiende heuvellandschap voor u, met een prachtig kleurenschema variërend van goudgeel tot zeegroen. Het laat een onuitwisbare indruk achter. Wij kunnen u van harte aanbevelen het leven in Toscane (al is het tijdelijk) te ondergaan.

Specialisme:

Tritt - Case in Toscana verhuurt, direct van de eigenaren, vakantiewoningen uitsluitend in Toscane. Door deze specialisatie kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aanbieden. Ons aanbod bestaat uit appartementen, agriturismi, vrijstaande villa's en landhuizen, B&B's en kleine sfeervolle hotels. Allemaal door ons persoonlijk bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Ons aanbod breidt zich regelmatig uit. Hierover berichten wij u graag via onze nieuwsbrief, waarvoor u zich vrijblijvend kunt aanmelden.

Tritt is een kleinschalige organisatie. Dit betekent dat wij direct, via korte lijnen en op een persoonlijke manier kunnen werken. Bovendien is onze betrokkenheid zeer groot wat ùw vakantie ten goede komt. We hebben Nederlands sprekende medewerkers in Toscane, die u graag assisteren bij vragen en het geven van tips.
Wij hopen dat u een keuze kunt maken uit ons aanbod. Wilt u meer informatie en/of advies, stuur ons gerust een email of neem telefonisch contact met ons op. Wij horen graag van u en heten u bij deze alvast welkom in Toscane: Benvenuto in Toscane!

 

Klik HIER voor  meer informatie over het aanbod van de vakantiewoningen van Tritt

Tritt vakantiehuizen agriturismo b&b Toscane ItaliŽ zwembad zee kinderenTritt vakantiehuizen agriturismo b&b Toscane ItaliŽ zwembad zee kinderenTritt vakantiehuizen agriturismo b&b Toscane ItaliŽ zwembad zee kinderenTritt vakantiehuizen agriturismo b&b Toscane ItaliŽ zwembad zee kinderen

Gegevens:

 
Contact:
Hans Tetteroo
Telefoon:
0626588312
Adres:
Kerkweg 1
2992 SE, Barendrecht

Aangesloten bij:

 

SGR