Volg ons:

Tritt - Case in Sardegna

Introductie:

Tritt vakantiehuizen in SardiniŽ ItaliŽ De prachtige gebieden als de Costa Smeralda met prachtige stranden en steden als Cagliari en Alghero. En niet te vergeten die heerlijke keuken, gebaseerd op wat het land per seizoen te bieden heeft.

Leven op Sardinië schenkt je levenskunst- en levensvreugde. La dolce vita, dolce far niente.....
Stelt u zich voor: Een warme zomeravond in een willekeurig landhuis op Sardinië. U zit op het terras met een heerlijk glas rode wijn en kijkt uit over de kristalheldere water van de middellandse zee, met een prachtig kleurenschema variërend van smaragdblauw tot zeegroen. Het laat een onuitwisbare indruk achter. Wij kunnen u van harte aanbevelen het leven op Sardinië (al is het tijdelijk) te ondergaan.

Specialisme:

Tritt - Case in Sardegna verhuurt, direct van de eigenaren, vakantiewoningen uitsluitend op Sardinië. Door deze specialisatie kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aanbieden. Ons aanbod bestaat uit appartementen, agriturismi, vrijstaande villa's en landhuizen, B&B's en kleine sfeervolle hotels. Allemaal persoonlijk bezocht door ons en zorgvuldig geselecteerd op ligging, kwaliteit en authenticiteit. Ons aanbod breidt zich regelmatig uit. Hierover berichten wij u graag via onze nieuwsbrief, waarvoor u zich vrijblijvend kunt aanmelden via www.vakantieinsardinie.nl

Tritt is een relatief jonge, kleinschalige organisatie. Dit betekent dat wij direct, via korte lijnen en op een persoonlijke manier kunnen werken. Bovendien is onze betrokkenheid zeer groot wat ùw vakantie ten goede komt. Wij hopen dat u een keuze kunt maken uit ons aanbod. Wilt u meer informatie en/of advies stuur ons gerust een email of neem telefonisch contact met ons op. Wij horen graag van u en heten u bij deze alvast welkom op Sardinië: Benvenuto op Sardinië!

Klik HIER voor  meer informatie over het aanbod van de vakantiewoningen van Tritt

Tritt vakantiehuizen in SardiniŽ ItaliŽ zwembadTritt vakantiehuizen in SardiniŽ ItaliŽ strand kinderen agriturismoTritt vakantiehuizen in SardiniŽ ItaliŽ strand oudere kinderenTritt vakantiehuizen in SardiniŽ ItaliŽ aanbieding
 

Gegevens:

 
Contact:
Team van Tritt - Case in Sardegna
Telefoon:
0180 76 91 35
Adres:
Kerkweg 1
2992 SE, Barendrecht

Aangesloten bij:

 

SGR