Volg ons:

Zomerhuisje.nl

Introductie:

Vakantiehuizen voor levensgenieters


Op Zomerhuisje.nl vind je een gevarieerd aanbod van kleine vakantieparken, karakteristieke landhuizen en luxe villa’s in Frankrijk, Italië en Oostenrijk.

- Agriturismo met panoramisch uitzicht over de Toscaanse wijnvelden
- Gezinsvakantie aan de Franse kust
- Vakantiepark met veel faciliteiten
- Luxe villa aan zee of op de golfbaan
- Groepsaccommodatie voor de hele familie
- Huisje voor 2
- Logeren op een wijndomein of op de kinderboerderij
- Actief in de bergen of luieren aan het strand….

Voor iedereen ziet een geslaagde vakantie er weer anders uit. Bij Zomerhuisje.nl vind je daarom het aanbod van vakantiehuizen onderverdeeld in thema’s, gericht op een favoriete vakantiebesteding.  Hiermee vind je snel en overzichtelijk het vakantiehuis wat bij je past!

Specialisme:

Zomerhuisje.nl is een specialist in de verhuur van vakantiehuizen, overzichtelijke weergegeven via thema’s of via ons een uitgebreid zoek en boek systeem.

Ons verkoopteam beschikt over een uitgebreide kennis van de diverse bestemmingen. Dit geldt ook voor de accommodaties. Wij streven er altijd naar om de accommodaties persoonlijk te bezoeken.

Hoge servicekwaliteit

De kwaliteit van de service staat hoog in het vaandel bij Zomerhuisje.nl. Indien je de wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij een aantal passende accommodaties op maat voor je uitzoeken. Is de accommodatie al volgeboekt? Dan gaan we voor je op zoek naar alternatieven. 

 

Gegevens:

 
Contact:
Team van Zomerhuisje.nl
Telefoon:
0348434649
Adres:
Lindenhof 5
3442 GT , Woerden

Aangesloten bij:

 

SGR