Volg ons:

iki Travels

Introductie:

iki Travelsiki Travels organiseert reizen op maat naar het fascinerende Azië. Tijdens uw reis door landen als Japan, Vietnam en Sri Lanka kunt u genieten van oude culturen, dynamische steden, kleurrijke volkeren, machtige bergen en schitterende stranden. Azië heeft voor iedereen wel wat te bieden, al was het alleen maar op culinair gebied.

Wij maken voor u naar aanleiding van uw wensen een prachtige reis naar een bestemming in het Verre Oosten. Niets is te gek, alles kan. Elke reis is uniek!

Specialisme:

JAPAN
Onze comfortabele reizen in Japan zijn een culinair feest en een lust voor het oog. De supersnelle Shinkansen zorgt voor korte reistijden tijdens uw vakantie.

U heeft optimaal de tijd voor de prachtige natuurgebieden, de vele oude tempels en moderne architectuur. 's Avonds lekker tafelen of genieten van een voorstelling in het Kabuki Theater.

De reismap voor onze individuele reizigers in Japan.
Veel Japanners leren Engels op school, maar spreken doen ze het nauwelijks. De meeste borden met aanwijzingen in de steden, het platteland, de stations en de talloze bezienswaardigheden zijn vaak alleen in Japanse karakters weergegeven. Om u veel kostbare tijd en uitzoekwerk tijdens uw reis te besparen zorgen wij dat er een dikke map voor uw klaar ligt met vertalingen, kaarten, hotellijsten, routebeschrijvingen,  tips voor restaurants en cafe’s, treintickets en reserveringen, speciaal op maat gemaakt voor uw reis.

VIETNAM, LAOS EN CAMBODJA
Onze voor u op maat gemaakte reizen in het sfeervolle tropische Vietnam zijn volledig verzorgd inclusief hotels, vervoer, excursies en een privégids.
De bergen in het Noorden met zijn kleurrijke bevolking, worden afgewisseld met prachtige oude architectuur in bijvoorbeeld Hue en Hoi An in het midden van het land en de levendige markten op het water in de schitterende Mekong Delta in het Zuiden. Een trip naar Laos en/of Cambodja in combinatie met Vietnam geeft een prachtige aanvulling op uw reis. Het grootste oude religieuze complex ter wereld, Angkor Wat, is dan niet ver weg en mag u zeker niet missen.  De azuurblauwe zee met de vele prachtige palmstranden in Vietnam en Cambodja maken uw vakantie compleet.

SRI LANKA
In korte tijd laten wij u verliefd worden op dit tropische eiland in de Indische Oceaan. Een gastvrije bevolking, eeuwenoude koningssteden, een overweldigende natuur en schitterende palmenstranden maken van het voormalige Ceylon een paradijs.

Naast de vele moskee’s, boeddhistische en hindoetempels kunt u ook de oude sfeervolle gebouwen bewonderen van de vroegere Portugese, Hollandse en Engelse kolonialisten. De vele markten met hun kleurrijke producten en heerlijk geurende eetstalletjes zorgen er voor dat u ook culinair aan uw trekken komt

What you see, is what you get.
De website van iki Travels houden we simpel volgens het principe "What you see, is what you get!". Met de foto's geven we een impressie van de landen waar we reizen naar toe organiseren. Praktische informatie over het land, klimaat, landschap en het alledaagse leven van de bevolking wordt aangevuld met informatie over hotels, de manier van reizen en de reizen die we hebben uitgewerkt. De prijzen en eventuele bijkomende kosten staan duidelijk vermeld, dus geen verrassingen achteraf of tijdens de reis.

Wilt u de reis toch anders, dan kan dat. Hoe meer details u aangeeft van wat u wilt, hoe beter wij in kunnen spelen op uw wensen ten aanzien van de reisroute, hotels en de prijs. Over het algemeen zorgen wij dat u binnen vijf werkdagen na aanvraag een passend voorstel van iki Travels ontvangt voor uw reis.

Gegevens:

 
Contact:
Ko Vermue
Telefoon:
070-8200324
Adres:
Vondelstraat 182
2513 EZ, Den Haag

Aangesloten bij:

 

SGR, Calamiteitenfonds