Volg ons:

Reisexperts

Reisexperts MakeMyHoliday.nl Reisadvies Reisidee Reis-ideeDe reisexperts die zijn ingeschreven bij MakeMyHoliday.nl zijn kleine tot middelgrote reisorganisaties en zelfstandige reisadviseurs die gespecialiseerd zijn in bepaalde bestemmingen, type reizen, vakanties en/of doelgroepen. Ook aanbieders van kleinschalige, bijzondere en/of unieke accommodaties kunnen deelnemen aan MakeMyHoliday.nl.

 

De reisexperts zijn dus geen grote touroperators, maar juist gespecialiseerde, meer kleinschalige, reisorganisaties en aanbieders die de bijzondere plekjes en de cultuur persoonlijk kennen en daardoor ook een ander en bijzonder aanbod hebben van reizen en verrassende adresjes op mooie locaties. Ook kunnen zij indien gewenst uw vakantie geheel op maat maken.

 

BEKIJK HET AANBOD OF PLAATS UW VAKANTIEWENS

 

Op MakeMyHoliday.nl vindt u een selectie van het aanbod van de reisexperts. Klik HIER voor het huidige aanbod. Elke maand komen er nieuwe reizen en accommodaties bij.

 

Staat uw bestemming, type reis of accommodatie er nog niet bij, plaats dan vrijblijvend UW VAKANTIEWENS en ontvang ideeën en gerichte voorstellen van de reisexperts.

 

Vakantiewens plaatsen >

 

Door uw vakantiewens op MakeMyHoliday.nl te plaatsen, bereikt u in een keer verschillende reisexperts die op uw wens kunnen reageren. U kunt altijd uw wensen en voorstellen persoonlijk met de reisexpert bespreken.

 

WIE ZIJN DE REISEXPERTS?

 

Wilt u meer weten over de reisexperts en hun specialisme, klik dan RECHTS op de naam van de reisorganisatie of reisadviseur. U kunt dan ook altijd doorklikken naar hun eigen website.

 

De reisexperts zijn aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, VvKR, GGTO en/of STO, tenzij anders vermeld op de profielpagina van de reisexpert.