Volg ons:

AustraliŽ | OceaniŽ

Op zoek naar een individuele Australië rondreis of een georganiseerde groepsrondreis? Vertel ons uw wensen en vind de reis die u zoekt!

 

Rondreis Australie

Met  vele nationale parken, wereldsteden als Sydney en Melbourne en fantastische surfstranden in het zuiden, is het onmogelijk om tijdens een bezoek aan Australië alles te bekijken wat het op vijf na grootste land ter wereld te bieden heeft. 

 

Een rondreis door Australië begint vaak in Sydney. Hier kunt u ervoor kiezen richting Brisbane in noordelijke richting te reizen, of juist in zuidelijke richting naar Canberra en Melbourne. De westkust van Australië is minder toeristisch. Maak een rondreis door Australië en geniet van een onvergetelijke reis!

 

Individuele reis of groepsreis? Huurauto of camper?

Bedenk vooraf goed hoe uw ideale reis er uit ziet. Wilt u met uw eigen gezelschap reizen of liever mee met een groep? Wat zou u graag willen zien? En wilt u eventueel uw reis afsluiten met een strandvakantie?

 

U kunt bij een individuele rondreis door Australië er ook voor kiezen om met een huurauto rond te trekken. U heeft daarbij de vrijheid om onderweg uw eigen reisroute te bepalen.

 

Of wat te denken van een camper? Kijk eens bij HOLIDAYCAMPERS (WORLDWIDECAMPERS) voor voordelige camperhuur wereldwijd! U betaalt geen reserveringskosten en de offerte is geheel vrijblijvend. U kunt vaak ook aangeven waar u de camper wilt ophalen en weer inleveren.


 

Quotes
Linda: "Wij zijn erg tevreden over Mascha. Ze reageerde snel toen wij onze wens geplaatst hadden. Ideaal dat iemand het voorwerk voor je doet en jezelf alleen maar uit een paar accommodaties hoeft te kiezen en dat de boekingen ook geregeld worden. Zeker voor herhaling vatbaar!"
SunnyAnne: "Marco was een super reisexpert, alles was tot in de puntjes geregeld en hij stond zelfs tijdens de vakantie voor ons klaar! Reageert snel op email, vriendelijk en regelde een fantastische reis voor ons!"